Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koskoca yonko , Lucci Kaku kelepçesi açıyor açma kardeşim , Oda sen ters köşe bağımlısı değil misin yok siz kalın böyle, gerek yok size diyip gitsinler.
 
Luffy geçmişte Croco'yu da çıkarmıştı, belli bir nedeni, mecburiyeti vardı. Hani cidden mecbur kalınsa ve yapılsa anlarız. 2 vs 1 durumu bile yokken ne gereksiz hareket ya. Bari Kizaru ve Saturn gelmiş olsun ondan yapsınlar.

Gerçi onlar geleceği için de şimdiden hazırlık yapmışlar olabilir. Bakalım eşleşmeler nasıl olacak, Saturn güçlü çıksın bari.
Dediğin gibi geçerli bir sebep olsa da tamam desek. Croco mesela. Herif ciğersizin önde gideniydi ama ben kimsenin Luffy'yi eleştirdiğini görmedim bu yüzden. Çünkü o an o gerekiyordu. Şimdi? Şimdisi yok işte. Canı istemiş çizmiş adam :ehe:

Edit: Bu arada Croco, Luffy için büyük bir güçtü o anda. Büyük katkı sağladı. Ula dalga geçe geçe 2-3 tane vurup bir kenara attığın adamın sana ne faydası olacak? O olsa ne olmasa ne?
 
Şu sahnelerdense Burgessın gereksiz ve saçma derece itici gülüşünü boş beleş hareketlerini dahi görmeye razıydım.
 
İki ihtimal var:

Birinci ihtimal Goroseiler -Satürn olmadığı için şuanda 4 kişiler- bir başarıyı kutluyor.Ne olabilir diye düşünüyorum...Yani acaba Garp,Karasakal'ın elinden Coby ve Law'ı mı kurtardı diyeceğim ama bu sefer de Goroseiler neden bunu kutlasın sorusu ortaya çıkıyor?Mantıksız gibi.Başka da birşey aklıma gelmiyor işin açıkçası.

İkinci ihtimal de Luffy ve Zoro, Lucci ve Kaku'nun kelepçelerini çözdü.Hep birlikte Seraphimler'i yenip, birlikte eğleniyorlar.
 
Bağladı da zoan öyledir böyledir aslinda hep zoandi.

Dünya hükümeti geri zekalidir bunu öğrenmiş olduk.

5 milyar yıl aradığın meyvenin başına 2 amiral dikmiyorsun da ite köpeğe emanet edip yolluyorsun hahahaha..


Karasakalin sol billurunda olan akil, tum goroseiler ve dünya hükümetinde yok
Hayır benim anlamadığım bu bizim luffy hapisaneyi basmadı mı bu meyve ile veya ace kurtarcam diye denizcilerin göbeğine gitmedimi.
O zaman bilmiyolarmıydı.
 
Kizaru adaya gelmis olabilir. Seraphimlerle vs. kaçinilmaz zaten ama luffy'ler hasar vermis de olabilir ki luffy'nin uyanışa dayanabileceklerini sanmiyorum. Diger taraftan hain ve vegapunk'in durumu belli olmuş olabilir.

lucci ve kaku'yu saldilar belki. Bu arada seraphimlerden de sopa yedilerse tamamdir gelen geçen vuruyor derler. Zaten lucci abi çekme moduna girerek ezikligini perçinledi.
 
Spoilercılar bu kadar abarttığına göre kesin kötü yada çok kötü bir bölüm geliyor bu sOda'dan bir cacık olmaz...
 
Hayır benim anlamadığım bu bizim luffy hapisaneyi basmadı mı bu meyve ile veya ace kurtarcam diye denizcilerin göbeğine gitmedimi.
O zaman bilmiyolarmıydı.
Karasal bir kitaptan dünyayı öğrendi, dünya hükümeti bu kadar kaynak dünyanın sorsan en zeki adamindan bir bok ogrenemedi.

Oda ya goda diyenlerin okuduğu kitap sayisi 5 i geçmez. O yüzden yorumlama becerileri sümüklü böcek kadar olduğu için bu maymunu göklere çıkartıyorlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık