Ben bu arcı okumuyorum. Garp'tan haber bekliyorumEgghead okumaktan iyidir yine ya iki düzgün aksiyon görürüz en azından Oda efendi çizmeye yeltenirse.
Ben bu arcı okumuyorum. Garp'tan haber bekliyorumEgghead okumaktan iyidir yine ya iki düzgün aksiyon görürüz en azından Oda efendi çizmeye yeltenirse.
Hepimiz haber bekliyoruz bombayı bıraktı daha ses yok. Her bölüm Garp görme beklentisiyle takip eder olduk.Ben bu arcı okumuyorum. Garp'tan haber bekliyorum
Muhtemelen hiç hedefinde yoktu da olsa dahi bile aklındakini dile vuran birisi değil karakter.Evet ama Law'dan Teach'i indirmeyi planlıyoruz gibi bir şey duymadık Kid'in hedefinde ise Shanks vardı o yüzden öyle dedim.
Nika nika diye biten bölüm sonu hype yapılıp, forumu bir gün kapatmayı oylamıştık ya reyiz oradan şey ettimAnlamadım.
Kaido da luffy e ağır geliyordu kaç kez düştü kalktı lıffy, kid de çarpışır, düşer ama kalkar mı bilememShanks Kid’e çok ağır gelir aradaki haki farkı zaten Keban barajı kadar vardır.
Olabilir o sıra oluşturmuştur belkide kafasında. Law'un Kaido'yu hedeflemesi de takdir edilesi. Sebebi Doflamingo ile bağlantılı olsa da en güçlü olduğu söylenen İmparatoru indirme planı yapmak yürek ister.Muhtemelen hiç hedefinde yoktu da olsa dahi bile aklındakini dile vuran birisi değil karakter.
One piece konuşması yaptığı bölümde tayfası Karasakalın adını geçirmiş. Port olayı ile beraber belki de Oda'nın aklında karşılaştırmak hep vardı ikisini.