Bu ikili ciddi anlamda güçlendi Law Teach savaşında olduğu gibi Kid'de beklenenden yukarıda performans gösterebilir.Bundan cacık olmaz.. Diğer kolunu da keser yollarlar.
Bu ikili ciddi anlamda güçlendi Law Teach savaşında olduğu gibi Kid'de beklenenden yukarıda performans gösterebilir.Bundan cacık olmaz.. Diğer kolunu da keser yollarlar.
Saç tokasını ıslatırsa Croco'ya tek atar...Ya bu aldıysa?
"Bir Hasır Şapka'nın yardımcı kaptanına bak bir de benimkine bak. Adamınki benim çıkartamadığım hakiyi yalakta hayvan sular gibi salıyor, benimki anca traş yapıyor." diye övmüş diyorlar.Kid Zoro'yu övüyor diyorlar.
Şamarı yer böyle bir şey olursa. İlgi çekici bir vs bile değil hurdacı exp kassın son savaşta amiral indirsin tamamdırBu ikili ciddi anlamda güçlendi Law Teach savaşında olduğu gibi Kid'de beklenenden yukarıda performans gösterebilir.
En başta ağa babaları olan silületçi E.Oda'yı evinden aldırmaları gerekir. Suçu ise: Çok fazla merak uyandıran öge barındıran içerikler çizmesiAtılan hiçbir gifin birbiriyle alakası yok ben böyle bir gtten uydurma teşkilat görmedim. Gifçileri japon hükümeti evlerindeb aldırsa keşke
Egghead dışı intikam senaryosu diyor, Egghead dışında sadece iki sayfa varmış ve Elbaf hype diyor. Yani şaka maka Shanks vs Kid geliyor olabilir.