Ya işte Zoro'ya harcayacağı zamanı... Oden denilen sonradan eklenme dansöze harcadı. Zaten bu serinin en büyük katillerinden biri Oden karakteridir. Zerre sevmiyorum karakteri artık...Sanji'nin geçmişini çizerken gösterdiği özenin yarısınını gösterse bile olurdu Zoro için.
Tamam işte devrile devrile gel bu tarafa. Güçlü karaktersin, Kurtlar Vadisi'ndeki Kılıç ayarındasınKendi içimde bir devrim yaşıyorum zaten şu an.
Dediğim yerlerdeki adamlar malum parti seçmeni gibi.En küçük bir eleştiride bile direk saldırmaya başlıyorlar.Şunun övülecek nesi var? Yani, düşünüyorum düşünüyorum ama şuradan bir şey yakalayabilirler diyemiyorum. Adam yazmamış çünkü. Kötü yazmış değil, zevkler ve renkler bla bla denemez, adam yazmamış. Senelerce süren Wano'da 1-2 bölüm şu adamın geçmişine ayıramadın mı? Sanji'nin bile geçmişiyle yüzleştiği Wano'da, Zoro için neden böyle bir şey yapmadı? Artık o kadar tembelleşti ki Zoro'nun arkı olması gereken arkta bile önceden yazılmış, hazırı var diye Sanji'nin geçmişini işliyor. Benim tutkulu olduğum One Piece bu değildi.
Retcon karakter şu serideki en gereksiz unsur.Buggy'nin ekibindeki bereli zenci karakter bile daha değerli şu adamdan.Ya işte Zoro'ya harcayacağı zamanı... Oden denilen sonradan eklenme dansöze harcadı. Zaten bu serinin en büyük katillerinden biri Oden karakteridir. Zerre sevmiyorum karakteri artık...
Eyvallah dostum. Biraz içimin soğuması lazım. Sonra tekrar bir tarafa kendimi yakın hissederim illaki. Doğal bir şekilde olsun ki, bir anlamı olsun.Tamam işte devrile devrile gel bu tarafa. Güçlü karaktersin, Kurtlar Vadisi'ndeki Kılıç ayarındasın
Final de şöyle okkalı bir kufur edip forumdan çıkıp gitmek lazim... en azindan icimiz biraz rahatlar... skskskskRetcon karakter şu serideki en gereksiz unsur.Buggy'nin ekibindeki bereli zenci karakter bile daha değerli şu adamdan.
Saygı duyarım Markajdasın ama haberin olsun.Eyvallah dostum. Biraz içimin soğuması lazım. Sonra tekrar bir tarafa kendimi yakın hissederim illaki. Doğal bir şekilde olsun ki, bir anlamı olsun.
Ama eskisi gibi olamam asla. Oda'ya saygım kalmadı çünkü. Doğal olarak eserine de.