Karasakal tayfasına tek başına dalıp, öldüğü bir senaryo var aklıma. Shanks ve Mihawk ilk bölümlerde gösterilen ve güçleri hâlen saklanan tek karakterler. İkisi de arkadaş. Luffy'den bile bahsetmiş Shanks. Demek ki samimiyet seviyeleri yüksek. WB koluna ne oldu dediğinde ona Luffy'i anlatmamıştı. Mihawk'a anlatmış.
Sen ne bekliyorsun?
Ben söyledim aslında.
Shanks'in ekibindeki kılıç ustası boşluğunu doldurup, BB ile olacak savaşa katılmasını bekliyordum ama ne kadar süslersek süsleyelim Shiryu'dan 4 Milyarlık ekmek çıkmaz görünene göre. Elmas meyvesi yiyen Shiryu, Mihawk'ı yener; Zoro'da Shiryu'yu yener ünvanı devralır diyordum. Klasik yıllardır olan teori işte.
Cross Guild işleri çok karıştırdı. Başlarında Luffy ile kapışacak biri olsa; Mihawk'ta Zoro ile kapışır derdim ama şu an bu zor. BB'nin başı kalabalık, Shanks'e zaten bulaşmazlar.
Şimdi Croco. Antik silah ele geçirirsek bize kimse bulaşamaz diyip Mihawk'ı kafalaya bilirse belki hükümeti bir yoklayabilirler. Onun dışında beklentim yok işte
Diğer ihtimal ise düşmüş Shichi.leri ekibe toplayıp One Piece kovalayacaklar ama Mihawk'tan daha güçlü bir lider lazım o zaman.
Kesin olan şey Zoro ile bir şekilde yollarının kesişmesi ama bu şu an ki görünüş ile zor.