Arada mantıklı şeyler söylüyor bu çar. @II. Invictus Gözün açık olsun.Bir daha gözükmemesine imkan yok ya onlar da dahil olacak olaylara bir şekilde.
Arada mantıklı şeyler söylüyor bu çar. @II. Invictus Gözün açık olsun.Bir daha gözükmemesine imkan yok ya onlar da dahil olacak olaylara bir şekilde.
Arada mantıklı şeyler söylüyor bu çar. @II. Invictus Gözün açık olsun.
O loncanın en büyük görevi Mihawk'ı hikayeye dahil etmek.Crocodile Luffy'e rakip olamaz ve rekabet edemez.Sırası gelince Luffy'e yancılık yapar.Cross Guild gelir mi? @Mihawk
Şimdi Shanks tüm filoyu toplamış, bence Karasakal’a dalmaya gidecekti. Denizciler Luffy’e dalmaya geliyor falan. Cross Guild nereden dahil olacak olaylara, kime dalacaklar onu merak ediyorum.O loncanın en büyük görevi Mihawk'ı hikayeye dahil etmek.Crocodile Luffy'e rakip olamaz ve rekabet edemez.Sırası gelince Luffy'e yancılık yapar.
Loncanın amacı ne belli değil ki... Crocodile KK hayali kuruyor ama Mihawk onun için kılını kıpırdatmaz.Amaçlarını öğrensek fikir yürütebilirdik.Şimdi Shanks tüm filoyu toplamış, bence Karasakal’a dalmaya gidecekti. Denizciler Luffy’e dalmaya geliyor falan. Cross Guild nereden dahil olacak olaylara, kime dalacaklar onu merak ediyorum.
Düşman sayısı çok az. Ne yeterli amiral var ne de yeterli WG kuvveti. Korsan tarafında tek gerçek düşman BB. Kalanların alayı aynı amaç uğruna bir müddet toplanabilecek korsanlar. 500 tane çöp çizdi üç beş tane daha amiral, billurlu korsan çizemedi.Şimdi Shanks tüm filoyu toplamış, bence Karasakal’a dalmaya gidecekti. Denizciler Luffy’e dalmaya geliyor falan. Cross Guild nereden dahil olacak olaylara, kime dalacaklar onu merak ediyorum.
Mihawk Shanks ile savaşmak istemediği için Cross Guild Shanks'ın karşısında olmaz gibi geliyor. Karasakal tarafına dalabilirler belki.Şimdi Shanks tüm filoyu toplamış, bence Karasakal’a dalmaya gidecekti. Denizciler Luffy’e dalmaya geliyor falan. Cross Guild nereden dahil olacak olaylara, kime dalacaklar onu merak ediyorum.
One Piece işte amaçları. Son kitabeyi önce ele geçirirlerse oyuna dahil olurlar.Loncanın amacı ne belli değil ki... Crocodile KK hayali kuruyor ama Mihawk onun için kılını kıpırdatmaz.Amaçlarını öğrensek fikir yürütebilirdik.