Adam her türlü amiral üstü aga yonko olsa da üstün kutsal olsa daArkadaşlar merak etmeyin Shanks Kid'e üstünlük kuramazsa kel Gorosei gelip kurtarır kızıl ejderi. Shanks'ın ajanlık kariyeri bitmedi, daha çok lazım hükümete.
Adam her türlü amiral üstü aga yonko olsa da üstün kutsal olsa daArkadaşlar merak etmeyin Shanks Kid'e üstünlük kuramazsa kel Gorosei gelip kurtarır kızıl ejderi. Shanks'ın ajanlık kariyeri bitmedi, daha çok lazım hükümete.
Apoo’nun dövüş ortasında Numbers ile savaşa dalış.Oda'nın korkak bir yazar olduğu için Shanks'i Kid'e yedirmeyeceğini bilen ben...
Haydaaaaa... Hüüüüüü'leyerek geri vites yapmadığı için mi gömülüyor Kid? :S 20 lira vereyim de gönlümce toprak atayım bari Zoro'ya. @II. Invictus oğlanın flüt parasını yatırdık valla. Hadi hayırlısı.Herkes Kid gömüyor ama sen 10 lira fark ile Zoro gömebilirsin.
Dostum senin Shanks yakında böyle bir sahne yaşayacak...Adam her türlü amiral üstü aga yonko olsa da üstün kutsal olsa da
Kid'in şu halinden yaşarsa zorlama olur. En fazla Nika kadar siner içimize.Dostum senin Shanks yakında böyle bir sahne yaşayacak...
Hajrudin varsa o kesin yardım eder. Çocukken de sevmiyordu sanırım Big Mom'ı.Düşmanları Bigmom'ı indirdiği için devlerin bir kısmı Kid'e yardım edecektir diye düşünüyorum. Aksi halde oradan sağ çıkmaları imkansız. Kid isterse Shanks'ı yenebilecek seviyeye gelsin, yine değişmez durum. Tayfalar arası fark bir yana devler de var işin içinde. Muhakkak öyle bir şey olması gerekir.