usta gifler nerde kaldı hafta sonu gif günü değil midirbugün birde animeye bakayım biliyorsunuz hantal gidiyor manga
tam 3 yıl önce wano bölümü yayınlanmış
tam
3
sene
oda burda yaşasa katil olabilirdim.
usta gifler nerde kaldı hafta sonu gif günü değil midirbugün birde animeye bakayım biliyorsunuz hantal gidiyor manga
tam 3 yıl önce wano bölümü yayınlanmış
tam
3
sene
oda burda yaşasa katil olabilirdim.
Son gelişmeler sonrası Zoro ve Zorocular arasında şöyle bir diyalog geçti. Şuan hepsi ölü taklidi yapıyor.Ben olayı anlamadım Zoroya ne oldu ? Invictus neden zoro oldu ? İddiamı kaybedildi? Bütün zorocular değişmiş nickleri ???
Shanks fanı twitter hesapları ortalığı yıkmadığına göre Karasakal şov geliyor bu bölüm3 ay'dır bölüm gelmiyormuş gibi hissediyorum tuhaf olan ben miyim yoksa mangaka Oda'mı?
İki vsyi birlikte götürecektir bence, Kid şovu olabilir belki.Shanks fanı twitter hesapları ortalığı yıkmadığına göre Karasakal şov geliyor bu bölüm
Şov derken yoksa ekibiyle birlikte düğünler'de göbek mi atacak yapabileceği tek şov göbek atmak olur da o yüzden yani.Shanks fanı twitter hesapları ortalığı yıkmadığına göre Karasakal şov geliyor bu bölüm
Kid'in maçası o dediğini yer mi? Shanks tek atar alayına.Kid shanksin gemisini içindeki tayfayla birlikte batırmıştir
Göbek atarken Karasakal olur gibi :dd.dŞov derken yoksa ekibiyle birlikte düğünler'de göbek mi atacak yapabileceği tek şov göbek atmak olur da o yüzden yani.