Biri de gidip Sanji'nin kaşını sormuş. Onu da detaylı açıklamış. Düşün Zoro fanısın ve oradasın. Zoro'nun geçmişini böyle geçiştirdikten sonra gelen soru bu oluyor.
@Dattebayo..! gifi sallarsın diye bekledimAdam sadece Sbs'de açıklamakla kalmadı, orayı kaçırmışsınız. "İlerleyen dönemde mangada işlemeyeceğim için burada açıklıyorum," diye de özellikle belirtmiş. Resmen; "sadece bana sövmeniz yetmez, anama da sövün," dese ancak bu kadar olurdu. @Dattebayo..!
Bu eleman hani Oda'nın oğluydu ya?Biri de gidip Sanji'nin kaşını sormuş. Onu da detaylı açıklamış. Düşün Zoro fanısın ve oradasın. Zoro'nun geçmişini böyle geçiştirdikten sonra gelen soru bu oluyor.
Bir de, Sanji'nin gelişimini takip etmeye devam edin tarzı bir şey de söylemiş. Ne sövdüm ama var ya...Biri de gidip Sanji'nin kaşını sormuş. Onu da detaylı açıklamış. Düşün Zoro fanısın ve oradasın. Zoro'nun geçmişini böyle geçiştirdikten sonra gelen soru bu oluyor.
Güzel şarkıymış.
Bu çocuk Bushi gibi değil la harbi üzülüyor Bushi yakın arkadaşa destek rpsi yapıyor sadece o dese atardım@Dattebayo..! gifi sallarsın diye bekledim
Evet çok bir önemi varmış gibi bahsetmiş. Sanji'nin kaşını ne hevesle anlatmıştır orada o an.Bir de, Sanji'nin gelişimini takip etmeye devam edin tarzı bir şey de söylemiş. Ne sövdüm ama var ya...
Hahahahahaha. Gümledim, eyvallah.Bu çocuk Bushi gibi değil la harbi üzülüyor Bushi yakın arkadaşa destek rpsi yapıyor sadece o dese atardım
Bundan sonra en büyük Oda fanıyım.Biri de gidip Sanji'nin kaşını sormuş. Onu da detaylı açıklamış. Düşün Zoro fanısın ve oradasın. Zoro'nun geçmişini böyle geçiştirdikten sonra gelen soru bu oluyor.