O editörler @Roronoa Zoro @AlpamisSenoir Pink'te yine editörler fişfikliyor da Oda seriye katıyor. Editörler hiç mi Zoro için Oda'ya fişfiklemez bilmem ki. Onlara da sbsdeki gibi dediyse ilgilerini çekmedi herhal. ./.d
O editörler @Roronoa Zoro @AlpamisSenoir Pink'te yine editörler fişfikliyor da Oda seriye katıyor. Editörler hiç mi Zoro için Oda'ya fişfiklemez bilmem ki. Onlara da sbsdeki gibi dediyse ilgilerini çekmedi herhal. ./.d
Orada sildim ben işte Kid’i bütün ağır abi havası yok oldu apaçi gibi göründü gözüme gerçek değildir diyerek bir süre kendimi ikna etmeye çalıştım ama olmadı ve bana Law’a yanlıyor demeye başladılar bilinçaltım ister istemez Law tarafına kaydı çünkü.Kid'e de yaptı. Biri sorunca anlattı geçmişini bir paragraf. Üstüne rezil bir geçmiş çıktı. Yok aynı kıza aşık olmuşlar. Çeteyi dövmüşler falan.
Çöp bir karaktere böyle çöp bir geçmiş yakışırdı. Oda burada doğru olanı yapmış.Orada sildim ben işte Kid’i bütün ağır abi havası yok oldu apaçi gibi göründü gözüme gerçek değildir diyerek bir süre kendimi ikna etmeye çalıştım ama olmadı ve bana Law’a yanlıyor demeye başladılar bilinçaltım ister istemez Law tarafına kaydı çünkü.
Onunla alakası yok karakterin olayının.Bazı geçmiş hikayeler bomboş olunca seride yer vermiyor.Ace tayfası da öyle diye düşündü sanırım bu da boşmuş Bepo muhabbeti de öyleymiş.Ancak Doflamingo sama Law-Senor falan etkileyici ders verici yanları vardı.Çöp bir karaktere böyle çöp bir geçmiş yakışırdı. Oda burada doğru olanı yapmış.
Senor Pink baya iyiydi mesela. Karakterin değeri arttı okuyucuların gözünde. Bu arcta bile adı geçti. Kapak hikayelerinde çizdi adamı. Akılda kalıcı güzel bir yer bıraktı.Onunla alaksı yok karakterin olayının.Bazı geçmiş hikayeler bomboş olunca seride yer vermiyor.Ace tayfası da öyle diye düşündü sanırım bu da boşmuş Bepo muhabbeti de öyleymiş.Ancak Doflamingo sama Law-Senor falan etkileyici derse verici yanları vardı.
Bushido yolundan sapmış olm hani Bushidonun yoluydu.Bu arada sadece Zoro'yu degil... Luffy ile Sanji'yi de bitirdi herif. Hepsini yok etti elleriyle...
Devrimciler sessizce iş yapıyorAdadaki hain her kimse sağlam çalılşıyor. Seraphimleri ayarlamış ve ajanları herkesten habersiz alıkoymuş, bigileri sızdırmış. Yavaş yavaş Vegapank'ı iyice hedef haline getirip şimdiki ortamı hazırlamış. Amacı da ne belli değil. Öldürmek istemiyor, orası kesin. Vegapank'ı kaçırıp kullanmak istemesi en olası seçenek. Tiç'in adamı çıksa iyi olur. Alsın Vegapank'ı götürsün Tiç'e. Lufi de peşine gider. Tiç ile karşılaşır ve Tiç elini kullanarak room der. Bir tarafta Trao'nun leşi, diğer tarafta Garp'ın, ortada Kobi'nin. Sonra Tiç Vegapank'ı alıp savaşmak gereksiz der ve kaçar.
Valla onu bunu bilmem de... Fairy tail>Op...Bushido yolundan sapmış olm hani Bushidonun yoluydu.