İstemeye istemeye yazmış pek etkisi olmaz.Usta bende öyle düşünüyordum ama sonra şunu gördüm...
İstemeye istemeye yazmış pek etkisi olmaz.Usta bende öyle düşünüyordum ama sonra şunu gördüm...
@Montana Geçmiş olsun, Kid öldü diyebiliriz.Shanks’in karizması çizilecek.Çünkü Law Teach’e saplayıp dururken aynısını Kid yapamazsa bu sefer Kid’in havası söner.Ayranın dökülmemesine dikkat eden Oda dengeli hareket edecektir.
İstemeye istemeye yazmış pek etkisi olmaz.
Avatarım hakkında ne düşünüyorsun ?
Usta gelip gelip Kid’e sallıyorsun az Sanji’ye salla be.
Bir gün birine bir sallayacağım o zaman keşke Kid olsaydı diyeceksin ama o talihli kim bilmiyorum.Usta gelip gelip Kid’e sallıyorsun az Sanji’ye salla be.
Sözünü etmeye değmez.Avatarım hakkında ne düşünüyorsun ?
Valla benim senle pek bir işim yok usta, beni etiketlemişler geldim.Bir gün birine bir sallayacağım o zaman keşke Kid olsaydı diyeceksin ama o talihli kim bilmiyorum.
Sözünü etmeye değmez.
Bir gün birine bir sallayacağım o zaman keşke Kid olsaydı diyeceksin ama o talihli kim bilmiyorum.
Senin özelinde konuşmuyorum ama çok üzerime geliyorlar abartıyorlar artık kabak tadı verdi.Şaka olanla ciddi olanı ayırt edebilecek kadar aklımız var çok şükür ve ciddi olanların sayısı artmaya başladı malesef.Valla benim senle pek bir işim yok usta, beni etiketlemişler geldim.