@Siyah Ateşbilmiyorum okumadım herkes zoro ya çöp çekiyor
Oda SBS bilgisinde zoronun soy ağacını açıklamış
@Siyah Ateşbilmiyorum okumadım herkes zoro ya çöp çekiyor
Daha büyük kumarbaz tanımadım.Small trivia:.The names of Zoro's family members are all related to Japanese traditional dice gambling.
Pinzoro (grandfather): double ones
Furiko (grandmother): A person who rolls a dice.
Arashi (father): Triple same numbers
Tera (mother): It's based on Tera-Zeni, meaning vigorish, a type of charge taken by gambling companies.
Adamın kafa yorduğu şeylere bak...Small trivia:.The names of Zoro's family members are all related to Japanese traditional dice gambling.
Tera (mother): It's based on Tera-Zeni, meaning vigorish, a type of charge taken by gambling companies.
Üçlüyü tutturmuş santoryu çıkmış.Small trivia:.The names of Zoro's family members are all related to Japanese traditional dice gambling.
Zorocuların önemli bir kısmı zoro soylu değil diye gerim gerim gerilip alımlar çalımlarla mağrur yorumlar yapıyordu. Mesele oradan patladı.Herkesin özel bir aileden gelmesine laf edilmiyor muydu? Zoro'nunki neden sorun oldu onu anlamadım. Bence iyi oldu.
Bunu sadece ben söyledim len adamlara iftira atma.Zorocuların önemli bir kısmı zoro soylu değil diye gerim gerim gerilip alımlar çalımlarla mağrur yorumlar yapıyordu. Mesele oradan patladı.