Ben seni bekliyordum valla elalem 7/24 gömsün umrumda olmazLuffy fanları yine tutuşmuş tek cevapta xD Sabahtandır Zoro'ya giydiriyorlar bu kadar üçlü mesaj gelmemişti, ne adamlarsınız yav
Ben seni bekliyordum valla elalem 7/24 gömsün umrumda olmazLuffy fanları yine tutuşmuş tek cevapta xD Sabahtandır Zoro'ya giydiriyorlar bu kadar üçlü mesaj gelmemişti, ne adamlarsınız yav
Oda'yı biliyorsun bir karakter soylu değilse sinirleniyor asistanlarını azarlıyor. Böyle bölüme lanet olsun diyerek çiziyordur karakteri.Zoro'nun baba çöp tee büyük büyük dedesinin şeysinden billurlu gen aktarımı olmuş. Kid'in aile çöp olsa dahi atalarında vardır çapı olan biri artık ne kadar geçtiyse.
Gücün atalarının genlerinden gelmesinde problem yok zaten başka ne olacaktı anasını satayım mevki ve konumu aileden gelmesin yeter. Wanolu ırgatların çöponosukeye Oden'in spermi diye tapınması tiksinç misalOda'yı biliyorsun bir karakter soylu değilse sinirleniyor asistanlarını azarlıyor. Böyle bölüme lanet olsun diyerek çiziyordur karakteri.
Şu karakteri ne güzel unuttuydum be Datte.Gücün atalarının genlerinden gelmesinde problem yok zaten başka ne olacaktı anasını satayım mevki ve konumu aileden gelmesin yeter. Wanolu ırgatların çöponosukeye Oden'in spermi diye tapınması tiksinç misal
Roronoa Pinzoro lobisi gelir mi?
Boruto izleye izleye kafayı kırdı adam.Roronoa Pinzoro lobisi gelir mi?
Roronoa Pinzoro lobisi gelir mi?
Adasfadhagaga kıvama geliyorsun yavaş yavaş lalooo