Yazıp yolla usta, Oda beğenirse yapar.Zoro’nun babası Shanks ve tayfası tarafından öldürülmüş olmasın?
Yazıp yolla usta, Oda beğenirse yapar.Zoro’nun babası Shanks ve tayfası tarafından öldürülmüş olmasın?
Ahahah. Kaptan Amerika da @RedTeroRZoro gerçekleri öğreniyor.
Şu yaşanmıştır.Zoro’nun babası Shanks ve tayfası tarafından öldürülmüş olmasın?
Sıradan falan da değil la her yol varYav siz demiyor muydunuz Zoro'nun ailesi sıradan olsun luffy gibi beleş gen olmasın diye. Olmuş işte. Sıradan adamların pek de kayda değer olmayan geçmişlerini yazmış reis işte ya da yazdırmış he yani zorocular sandıkları terk etmesin diye diyorum. Adam sıradan bir aile geniyle buralara kadar gelmiş kozunu hala oynayabilirsiniz. Yahut Zoro'nun geçmişini çizebilecek bir çap zaten mangakada yoktu fikri de mümkün.
Adam iyi güzeldi foruma ara verdiği sıra kronik Zoro alerjisi olmuş.Bende alerji olmadığı için ihanet etti olarak görüldüm.Sen nasıl benim karşımda yosun yersin diye linç ettirmeye kalktı taraftarlarına.Limon yiyemeyen Kemal Sunal kötüleri gibi çıktı herif bana düşman oldu.Bu konuların has be has Doffycilikle uzaktan yakından alakası yok.Ergenekon gibi bir karalamaya maruz kaldım. :S Ama tarih bunları yazacak suçsuz olduğumu.Sen Zoro hater isen benim suçum ne :/ sen camdan atlıyorsun diye bende mi atlayım.Zoro nefretiyle yaşıyor adam. Sırf Zoro'ya yapacağı espiriler daha iyi olsun diye ismini bile değiştirecek xD
Zoro Ryuma'nin torunu çıkmış. Zoro fanları ikiye bölünüyor. Bir taraf tam Ryuma'nin oğlu olsun isteyenler. Diğerleri ise hiçbir bağı olmasın isteyenler.Yav siz demiyor muydunuz Zoro'nun ailesi sıradan olsun luffy gibi beleş gen olmasın diye. Olmuş işte. Sıradan adamların pek de kayda değer olmayan geçmişlerini yazmış reis işte ya da yazdırmış he yani zorocular sandıkları terk etmesin diye diyorum. Adam sıradan bir aile geniyle buralara kadar gelmiş kozunu hala oynayabilirsiniz. Yahut Zoro'nun geçmişini çizebilecek bir çap zaten mangakada yoktu fikri de mümkün.
Icardi'yi ben de sevmiyorum reyiz... fenerliyim zaten ben... ama sarki guzel sksjjsjSırf iki top çevirdi diye misafirliğe gittiği en yakın arkadaşının karısına göz dikip onla beraber tüm ailesine çökenlere adam diyecek değiliz.