Zoro'yu silmeye dünden meyilliymişsin milleti ta en baştan bu kadar fişfikleyen de sensin yoksa eminim kimsenin bu kadar dalga geçesi yoktu. Jigsaw'dan beter sızmışsın içeri lanUlan o kadar da avatar stoğu yapmıştım Zoro için...
@Mihawk adamına soralım, Pinzoro ve Arashi’nin silüetleri Mihawk’ın büyüklük ve gençlik gibi değil mi?
@ Roronoa Zoro yazıyorum kimse çıkmıyor. Gerisini sen anla artık RikamZoro'yla ilgili ne olmuş gençler yeşillendirin.
Şu an eskilerin hatırına susuyorum. Bu, öfkemi en kontrol edebildiğim halim. Eminim eski fandaşlarım da eskilerin hatırına beni alttan alıyorlardır.Zoro'yu silmeye dünden meyilliymişsin milleti ta en baştan bu kadar fişfikleyen de sensin yoksa eminim kimsenin bu kadar dalga geçesi yoktu. Jigsaw'dan beter sızmışsın içeri lan
SBS’ye saklamış onda bile silüet veriyor.Şu an eskilerin hatırına susuyorum. Bu, öfkemi en kontrol edebildiğim halim. Eminim eski fandaşlarım da eskilerin hatırına beni alttan alıyorlardır.
Kırgınız be usta...
@Mr.Bushido falan Zoro ırgat, kendi emeğiyle yapıyor her şeyi falan güzellemesi yapıyordu ondan.Zoro'nun Ryuma ile bir kan bağının olması niye bu kadar gündem olduğunu anlamadım.
Bir bilgi geliyor SBS fake. Tam mutlu olduğun anda bir bilgi daha geliyor invi 6 ay Roronoa ZoroŞu an eskilerin hatırına susuyorum. Bu, öfkemi en kontrol edebildiğim halim. Eminim eski fandaşlarım da eskilerin hatırına beni alttan alıyorlardır.
Kırgınız be usta...