Oda: Zoro Ryuuma'nın soyundan geliyor.anladığım kadarıyla Zoro’nun babası soylu direkt annesinden dolayı, yani çok uzak bir bağ yok. Roronoa soyu da boş çıkmaz bence.
@Raiden çok düşünceli duruyor.
Untermensch doğmuş, antrenmanlar sayesinde übermensch olmuş. Kesin bilgi, yayalım.Zoro köylü çocuğu mu çıkmış yani? Lütfen übermensch doğmamış deyin.
Bundan falan çıkmadı yav... ortada Oda'nin karaktersizliginden baska sorun yok. Sadece artık olaya bakmaksızın Zoro gömülüyor... kalite düştü iyice...Zoro bu çıktı
Reis senin babaannen soylu olsa sen de soylu olmayacak mısın? Belki krallığın başına koymazlar da kıyıda köşede bir lordluk verirler.Bundan falan çıkmadı yav... ortada Oda'nin karaktersizliginden baska sorun yok. Sadece artık olaya bakmaksızın Zoro gömülüyor... kalite düştü iyice...
Max olabilir adı, öyle hatırlıyorum.Güldürdü xd Yalnız ismin tanıdık gelmedi. Nick değiştirmeyin kardeşim şu sitede :S
La adam Luffy ile karşılaşmadan önce... Aç kalmamak için korsan avlıyordu... yemisim böyle soyluyu skskskskReis senin babaannen soylu olsa sen de soylu olmayacak mısın? Belki krallığın başına koymazlar da koyıda köşede bir lordluk verirler.
Birader bir git yüzüne su vur gel. Kendine gel.Ben de sana basitçe anlatayım daha bir yorum önce Zoro'nun nenesi doğrudan Ryuma'nın kanından geliyor dedin ya işte o baba tarafı.
Zoro'nun baba tarafı da Shimotsuki değil Roronoa. Anladın mı yok anlamadın xD
Benim Şah'la bağım ne kadarsa Senin Yavuz Sultan Selim'le bağın ne kadarsa Zoro'nun Ryuma ile bağı da aşağı yukarı o kadardır.