Değinir bence tüm kutsal ejderlerin soyadları ispanyolca çıkarsa bağ olabilir.Zoro'nun bu bağı ileride gündeme gelir mi sence? Wano'da konuşulmadıysa zor konuşulur bence.
Değinir bence tüm kutsal ejderlerin soyadları ispanyolca çıkarsa bağ olabilir.Zoro'nun bu bağı ileride gündeme gelir mi sence? Wano'da konuşulmadıysa zor konuşulur bence.
Öyle değil işte çünkü Zoro'nun nenesi doğrudan Ryumanın kızı değil. Arada bir dünya kan bağı daha var.Shimotsuki sadece soy isim. Ace nasıl Annesinin soyadını aldıysa Zoro'nun babası da Annesinin soyadını alsa Shimotsuki idi. Adam kan bağı var. Babası doğrudan Ryuma'nın soyundan gelen kadının oğlu. İsim değil önemli olan. Hala aynı muhabbet.
Yok be D olmak önemli değil xD@Alpamis bu konuda suçlu zaten. Zamanında ben bile defalarca kez söyledim kendisine ama dinlemedi xd D. soyundan gelen birisinin sıradan birisine göre daha avantajlı doğma ihtimali daha yüksektir. Burası bir gerçek. Ama sizler de bunu bile torpilden sayıp Alpa'yı bataklığa az çekmediniz la eyyamcılar sizi
Eğer böyle bir bağ varsa kutsal ejderler üzerinden hikayenin ilerleyen kısımlarında konuşulur.Zoro'nun bu bağı ileride gündeme gelir mi sence? Wano'da konuşulmadıysa zor konuşulur bence.
Oda Zoro'nun soy ağacını oluştururken.Zoro yarı kutsal ejder yarı Ryuuma'nın soyundan çıkarsa... Full + Full paket.
Alıştıra alıştıra gidiyor.Ryuuma'nın soyundan çıkmasına alışsınlar ona sıra gelecek.O yüzden üstü kapalı geçiştirmiş.Oda Zoro'nun soy ağacını oluştururken.
Tartışma ne bilmiyorum ama Zoro’nun kral haki Ryuma’dan geliyor. Enma katalizör görevi görmüş.Bu arada biriniz hafızamı tazeleyebilir mi? Bu soy tartışmalarının sebebi neydi? Yani Luffy'nin soyu çok konuşulurdu ama niye konuşulurdu hatırlayanınız var mı?
Emma boşuna seçmemiş.Tartışma ne bilmiyorum ama Zoro’nun kral haki Ryuma’dan geliyor. Enma katalizör görevi görmüş.