Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1075 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy zamanında Zoro'dan Smoker'ı kurtarmasını istemişti. O olaydan dolayı Zoro bunu istemiş olabilir. Yine de Smoker kötü biri değildi, Lucci'nin durumu daha farklı.
Dediğin gibi ikisi arasında büyük fark var.Lucci ve Kaku'nun kelepçeleri çözüldüğü zaman ne yapıp,ne yapmayacakları belli değil.Adamların kelepçeleri çözüldükten sonra tayfa içindeki birisine zarar vermeye kalksalar ne olacak?Bunun sorumluluğunu alabilecek mi Zoro? Smoker'un ise bunu yapmayacağı dünden belli.

Kısaca Lucci ve Kaku'nun kelepçelerinin çözülmemesi gerekir. Karasakal böyle bir tehdite karşın rakiplerinin/düşmanlarının kelepçelerini çözer miydi? Bence hayır.
 
Bırakın Seraphimler öldürebiliyorsa öldürsünler. Bu adada şu an 2 taraf yok mu? Birisi hükümet ve denizci kanadı diğeri Vegapunk Luffy kanadı. Seraphimler Luffy ve Vegapunk tarafına saldırıyorlarsa demek ki elleri bağlı da olsa hükümet çalışanlarına saldırmaz. Eğer saldırırlarsa da 3. bir taraf vardır bunu görmüş olurlar. Yani her türlü win-win bırakın elleri bağlı kalsınlar :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık