Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1075 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucci'nin bildiğimiz kadarıyla 2. kez görevinde başarısız oluşu bu ve ikisinde de bizimkiler yüzünden başarısız olduğu için Dünya Hükûmeti'nin kendisini yaşatmayacağını anlamış ve yanlamış bizimkilere. Mantıklı.
 
Punk 1 Shaka iyilik, punk 2 Lilith kötülük, punk 3 Edison kabiliyet, punk 4 Pisagor bilgelik, punk 5 Atlas gazap, punk 6 Yoke açgözlülük. Bu kişiliklere sahip klonlar arasında 4 klon hain potansiyeline sahip. Punk 1 iyilik ve punk 4 bilgelik toplum iyiliğini gözeterek casusluk yaparlar. Punk 2 kötülük ve punk 6 açgözlülük kendi karaktersizlikleri ve çıkarları için casusluk yaparlar. Punk 5 gazap için sağlam sebep yok. Ters köşe yapmak için punk 1 veya punk 4 tercih edilir gibi duruyor.

Punk 3 kabiliyet, gerçek Vegapunk'ın yerine geçmek istiyebilir. Pinokyo sendromu gibi bir şey yüzünden. Çok içime sinmedi.

Punk 2, punk 3, punk 5 saldırıya uğrayan klonlar. Kanjurodaki gibi bir senaryo bu isimler için mümkün.

Emri iptal edememesi konusunda bende aynı düşüncedeyim. 6 lı arasından hangisi ise Vegapunk zaten kimin casusluk yaptığını çoktan çözmüştür.

Kanjuro olayı yeni olduğu için ben kişilikleri kötü olan punkların değil, Punk 1 in casus çıkmasını bekliyorum. Arz ederim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık