Çünkü ciddi saldırmıyor. Kaido'ya yaptıklarının %1'ini yapmadı daha.Alamaz. Kaido olsa seraphimleri tekler geçerdi. Luffy daha lucciyi tekleyemiyor.
Çünkü ciddi saldırmıyor. Kaido'ya yaptıklarının %1'ini yapmadı daha.Alamaz. Kaido olsa seraphimleri tekler geçerdi. Luffy daha lucciyi tekleyemiyor.
Kaido ile dövüşünde Luffy günlerce uyanmadı ama Kaido bir daha görünmedi bile. Muhtemelen görünmez de. Bu berabere mi?Buna işte yenmek denmiyor berabere kaldı anlamına gelir.
Daha mangakası sevmiyo adamı, fanlar ne yapsınLütfen Sanji için iyi düşünelim.
Bazılarında tam ihanet yok, yine de tema olarak işleniyor. :/ Daha vardır aklıma gelmeyen.Bu ihanet teması her arc işleniyor sanırım. İhanet olmayan arc var mı?
Sen anladıysan öyleyse bana da anlatır mısın? Vegapunk kafası büyük olan boney ile iletişim kuran ve bebeğe dönüştürülen kişi vegapunk ise bu STELLA vegapunkın ana bedeni diğer bedenlerden farkı nedir. Bana sen anlatır mısın? Ben cidden anlayamadımAnladım.teşekkürler.
Reis sanjiyi çok severim zaten kötü bı niyetle demedim ama ne olduğu belli değil orası bi gerçekSanji ADAMDIR. Ne robottur, ne de köpektir. Sadece abaza olduğu için kadın karşısında kötü bir profil çiziyor.
Sanji'yi kadının olmadığı ortamda yaptıklarıyla bilen iyi bilir.
Lütfen Sanji için iyi düşünelim.
Mangakası karaktersizse Sanji ne yapsın?Daha mangakası sevmiyo adamı, fanlar ne yapsın