Onlar işin esprileri ...Mod dediğin çizgi film karakterleri işte, en son tazmanya canavarı bile oldu.
Ben Gear 5 Snake Man ve Gear 5 King Kong Man bekliyorum
Onlar işin esprileri ...Mod dediğin çizgi film karakterleri işte, en son tazmanya canavarı bile oldu.
şeytan meyvesi kullandığı ile ilgili paneli atar mısın? Peki şeytan meyvesinin adını yazar mısın? Yok.Adam ciddi ciddi şeytan meyvesi kullanan birisinin kairoseki ruj sürdüğünü düşünüyor. Hiç demiyor ki silah olarak kullanmak için ruj şeklinde kairoseki taşıyor ki kimse şüphelenmesin. Demek ki gerçek ruj olarak başka bir şey taşıyor. Bunu akıl edemiyor şaka gibi. 10 yaşında mıdır nedir.
Stussy asildide kıyafet bozdu ama o kıyafeti Viviye giydirsen oda bozulur.Stussy ve Bonneyden sonra asil bı kadın görmek iyi geldi.Alabastanın Prensesini sonuna kadar savunacağız.
G5'te bu modlar olacagini sanmiyorum ama çok güçlü benzer saldirilar olabilir. Önceden kata gibi uyanış saldirilari bekliyordum şimdi en fazla lastik olarak etkileyecek gibi. Dokunmadan çevresel lastik+haki saldirisi beklemek çok uçuk degil ama zoan oldugundan şimdilik zorlama olur. Gerçi gerek var mıkiOnlar işin esprileri ...
Ben Gear 5 Snake Man ve Gear 5 King Kong Man bekliyorum
Nami ve Bonney’in kıyafetlerinin aynısı değil mi zaten?Stussy'nin kıyafetini One Piece standartlarında muhafazakar buldum ben.
Bu seri aslında ahlaksız bir seri. Ve çoğu anime manga da öyle. Kadının sadece okuyucu arzularına göre giydirildiği, çizildiği seri mi olur?Nami ve Bonney’in kıyafetlerinin aynısı değil mi zaten?
Cacci 2 vs 1 atıyor yalnız.Wano bitti halen Queen'e - yazıyor.İnanılmaz bir eleman.