Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1074 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu zorocular da ne abartıyorlar Zoronun ölümden dönerek yendiği King'i Amiral arkadaşıyla birlikte sepetledi. Zoronun maksimum yapacağı ; amirali birkaç dakika tutmak olur onun dışında ışık hızında tekmeyi yiyince denizin dibini boylar. Koskoca Marko amirallere karşı koyamadı sen mi koyacaksin .
 
Ben sıkıldım artık bu Zoro ve Luffy'nin saçma sapan nedenlerle yan yana olmasından. Timeskip'ten sonra Luffy ve Zoro kurgusu aşırı ucuz oldu. Bir yerden sonra fan servis olduğunu hissedince; "hadi kardeş, o zaman bize Luffy ve Sanji, Luffy ve Usopp ikilisini göster. Yan yana düşman ağlatsınlar" derim. Çünkü klişe oldu ve anlamı kalmadı benim için Zoro ve Luffy.

Neymiş Luffy ve Zoro yan yana dövüşünce çok havalı oluyormuş. Hadi lan oradan! Bu etkileşimlerin bir değeri olur. Versene orada Usopp'u, Sanji'yi. Bu adamların sevenleri çok. Eğer fanservis yapacaksan adam gibi yap.
 
Ortada bir macera varken Luffy'nin, yoruldum, beni pas geçin demesi gülünç. Ayrıca, öldüm bittim dedikten sonra über süper saldırılar yapan karakterler var seride. Luffy'yi yorsa yorsa yıllar yormuştur.

Oda, Luffy ve Zoro'yu o odada bıraktı çünkü ilerideki bölümlerde o odada önemli olaylar olacak. Hain ya da hainlerin o odaya gelmesi çok olası. Benim düşüncem bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık