Wapol anca aynada arkasını görüp yaralandım sanmıştırWapol kesin Lulusia'nın yok oluşunu görmüştür.
Wapol anca aynada arkasını görüp yaralandım sanmıştırWapol kesin Lulusia'nın yok oluşunu görmüştür.
Çünkü o gerçek bir erkek.Zoro'nun giysiler gayet hoş bu arada.
Eee çok dayanıklı diyorsun ya olum rujla bilmemne yapmış diyorsun sonra.Nerde kaldı çok dayanıklılığı? Bi dediğin ötekine tezat oluşturduğunun farkında bile değilsinSana açıklama yapmaya uğraşamam valla.
Deniz taşı rujuyla ve vampirimsi özelliğiyle kadın bunu ajanların kanına ısırarak karıştırmış diyorum senin yorumun üstteki vallahi en iyi troll seni ilan ediyorum
Mantıklı açıklaması var olayın. Aynı şeyler tüm meyve kullanıcıları için geçerli.Eee çok dayanıklı diyorsun ya olum rujla bilmemne yapmış diyorsun sonra.Nerde kaldı çok dayanıklılığı? Bi dediğin ötekine tezat oluşturduğunun farkında bile değilsin
Peki çooooook dayanıklı en dayanıklı olmasının mantıklı açıklaması neymiş yeni @King pardon lucciMantıklı açıklaması var olayın. Aynı şeyler tüm meyve kullanıcıları için geçerli.
Maksat orda bekletmek ya işte yerinde duramayan adam adeta şurda bi soluklanayım diyor yersen.Uyanmış zoanlar kullanıcıların dayanıklılıklarını ve yenilenme/iyileşme hızlarını arttırmıyor muydu? Luffy nasıl yorgun oluyor yahu. İlk defa çok ciddi hırpalanmadığı zaman yerine oturduğunu görüyorum.
Lucci Nika'ya bi hayli zarar vermiş, sadece of panel geçti oda bu kısmı.Uyanmış zoanlar kullanıcıların dayanıklılıklarını ve yenilenme/iyileşme hızlarını arttırmıyor muydu? Luffy nasıl yorgun oluyor yahu. İlk defa çok ciddi hırpalanmadığı zaman yerine oturduğunu görüyorum.