Satürn umarım güçlüdür ya. Kizaru, Zoro'ya karşı üstünlük kurarken; Satürn'ün de, Luffy'e karşı üstünlük kurması gerekir.Luffy ve Zoro'yu, Kizaru ve Saturn'le savaşmak için ayırmış Oda.
Satürn umarım güçlüdür ya. Kizaru, Zoro'ya karşı üstünlük kurarken; Satürn'ün de, Luffy'e karşı üstünlük kurması gerekir.Luffy ve Zoro'yu, Kizaru ve Saturn'le savaşmak için ayırmış Oda.
Bunu ciddi söyleyen var mı sitede? Sanji>zoro’yu görüyorum da jinbei=zoro görmedim.Tayfanın en güçlü iki üyesini arkada bırakmış. Sorarlarsa jinbei ve sanji zoroya denk. Umarım Zoro vs kizaru olur da vay efendim Zoro yavaş gözlemi yetmez saçmalığı da son bulur.
Öyle olcak zaten ne sanıyosun. Diğer türlü olsa direk luffy korsan kral, zoro da en güçlü kılıç ustası olmuş olurdu. Belki ancak zar zor tutarlar kizaruyla gezegen amcayı ama ben onu bile beklemiyorum bence yenilgi alcaklar.Satürn umarım güçlüdür ya. Kizaru, Zoro'ya karşı üstünlük kurarken; Satürn'ün de, Luffy'e karşı üstünlük kurması gerekir.
Bu kafaların değişmesi lazım. Zoro, Kizaru'yu çizecek zortlacak. Luffy de Satürn'ü h.haki ile bayıltır muhtemelen. Çünkü bastonlu amcaya vurmaz.Öyle olcak zaten ne sanıyosun. Diğer türlü olsa direk luffy korsan kral, zoro da en güçlü kılıç ustası olmuş olurdu. Belki ancak zar zor tutarlar kizaruyla gezegen amcayı ama ben onu bile beklemiyorum bence yenilgi alcaklar.
Aynen karşim.Bu kafaların değişmesi lazım. Zoro, Kizaru'yu çizecek zortlacak. Luffy de Satürn'ü h.haki ile bayıltır muhtemelen. Çünkü bastonlu amcaya vurmaz.