Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1074: Mark III

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 38 28.1%
  • Orta

    Kullanılan: 40 29.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 57 42.2%

  • Kullanılan toplam oy
    135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda öldürmeyi bilmiyor şu karakterleri. Yani şuan ölseydi biraz boş bir ölüm olurdu ama yine de Oda'nın ileriki arclarda bunu aşması gerek.
Malesef ileriki bölümlerde de değișen bir șey olmaz gibi geliyor artık. Adam 1000 küsürlük seri yapıyor bunu takip eden çocuklar yetișkin oldu, belki takip edenlerden bazıları da öldü ama bu adam hala aynı çizgide çocuk romanı çizer gibi çiziyor. Hatta serinin bașları bana daha ciddi geliyordu. Kaido dövüșünde bile adamın ölüp ölmediğini göstermedi. Ölümü tek açıkca gösterilen 2 karakter var sanırım ace ve wb. Șu alabastada ki kuș adamı bile öldürtmemiș. Ne ișine yarayacaksa. Seri ilerledikçe ciddiyetsiz ve daha çocuksu bir seriye döndü resmen.
 
Ya şaka maka bu psikopat adam sürekli omzunda sevimli bir güvercin dolaştırıyor. Kuş da onla aynı kıyafetleri giyiyor, onla aynı duyguları paylaşıyor, bildiğin kankası gibi takılıyor omzunda falan. Aralarında nasıl bir bağ var acaba. Bu güvercin de psikopatın teki gibi. Şu hareketlere baksana;







Oda'nın espri anlayışı çok iyiydi eskiden. Ne oldu bu adama ya.
 
Kanjuro olayından sonra hain araştırmayı bıraktım. Sürekli, hain içeren benzer kurgular. Kim olduğunu hiç merak etmiyorum. Sıktı artık.
 
Uydulardan biri olduğunu pek sanmıyorum. Çünkü hepsinin aklı ortak bir yere bağlı. Birinin bildiği bir şeyi diğerlerinin de bilmesi gerekir. Günde bir defa tüm bildiklerini Punk Kayıtları'na aktararak senkronize oluyorlar.
Böyle bir detay var ise, kesin bir bit yeniği çıkar altından.
 
Wapol seriden hiç çıkmadı ki yeniden dahil olsun. Gayet yaratıcı bir şekilde sürdürdü Drum Adası sonrasındaki hikâyesini.
 
Hainlerin Vegapunk'lardan biri çıkacağını sanmıyorum, Oda onlardan biri gibi düşünmemizi isteyip farklı bir twist çıkaracak bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık