WB'nin tayfasının dayak yediği gerçeği değişmiyor...Bir de Roger tayfası var işte bu sözde loser Wb tayfasının bebek versiyonunu yenemiyor. Hırsızlık yap kaç, secde et derken kendilerini son adada buluyorlar :d
WB'nin tayfasının dayak yediği gerçeği değişmiyor...Bir de Roger tayfası var işte bu sözde loser Wb tayfasının bebek versiyonunu yenemiyor. Hırsızlık yap kaç, secde et derken kendilerini son adada buluyorlar :d
Yanlış anlaşılmasın ben sadece Sakazuki paşama layık olmayan Amiralleri eleştiriyorumO nickle nasıl amiral gömüyor anlam veremiyorum...
Atma ziya.Yanlış anlaşılmasın ben sadece Sakazuki paşama layık olmayan Amiralleri eleştiriyorum
Yakaladım @artyomdhFanları şişiriyor da niye haterı olalım. Engelli kontenjanından sempatimiz vardır kendisine
Bir Mw olamasa da potansiyel var yanlama konusunda.
2 hafta Amiral övme cezan yok mu ya?Yanlış anlaşılmasın ben sadece Sakazuki paşama layık olmayan Amiralleri eleştiriyorum
Borsalino paşam adaya ayak bassın övgünün kralı gelecek. İddaa bile Kutsal yalağı övmeye yetmiyor maalesef2 hafta Amiral övme cezan yok mu ya?
Wax wax kimlerin diline düştük yaovBir Mw olamasa da potansiyel var yanlama konusunda.