Belki deniz taşı sadece ruj aletinin ucundadır, dudağa sürülmüyordur. Bölüm çıksın anlarız. Boyada değilse Stussy etkilenmez.Benim anlayamadığım ise o ruj, Stussy'e neden etki etmiyor?
WB ne ki klonu ne olsun. Aile boyu davarlar.Bu davar ayı boğan köyü koruyacaksa ne diye babasının müttefiklerini katletti ?
Şu sıralar spoilerları dahi okumuyorum Law'u unutturmaya kararlı galiba hâlâ ne amaçla karsı karsıya geldiler ben de anlamadım ikisinin de hikayesinin bitmeyecegi cok acık@Mistress 9 Law yine yok. Bu kadar ara koymasını nasıl sonuçlandıracağına karar verememesine yoruyorum artık. Belirgin bir şeye bu kadar ara koymazdı ki Garp'tan sonra esir düşmesi bomboş olacağı için esirlik durumu da ortadan kalkıyor. Yani mantıken kalkması lazım, hiçbir şeye hizmet etmiş olmayacak.
Biz @RedTeroR arkasındayız. Kendisi gerektiği zaman gerektiği şekilde cevapları en iyi şekilde vermesini bilir, yedirmeyiz...Wb'den söz açılınca yalandan bir iki yorum atıp ortadan sıvışıyor.
Lucci: Kendimi ısırılmış olarak görmüyorum...Lucci: Aziz Jegarcia Saturn seni Gorosei olarak görmüyorum