Geri vites yok ! İleriden döndü.Hee bu arada MF'de önüne geleni gondikleyen Sakazuki'ye de geri vites yaptırmış birisinden bahsediyoruz : )
Geri vites yok ! İleriden döndü.Hee bu arada MF'de önüne geleni gondikleyen Sakazuki'ye de geri vites yaptırmış birisinden bahsediyoruz : )
Shanks’ın tayfası da orada.
WB kaçmadı, Kaido da kaçmazdı.
Gemiye çıkıyorlar mı? : )Shanks’ın tayfası da orada.
Çıkmadılar diye Shanks tek gelmiş olmuyor. Savaş olsa savaşabilecek pozisyondalar.Gemiye çıkıyorlar mı? : )
İşin gücün algı. Cevap verdiğim mesajla bunun ne alakası var? Adam 3 amiral+Sengoku+Garp +bilumum elit askerin olduğu yere kafa atmaya gitti. Aramaki'nin önünde 2 yonko gücünde grup ardında 2 yonko gücünde Shans'ın tayfasının olduğu yerden kaçmasını bir yere bağlamış cevap verdiğim arkadaş. Ona cevaben yazdım bunu yanlış mı?
Çakır devlet görevlilerini öldürmek istemediğinde sorun yok ama Wb'ye gelince auuuvvv!
Yekten Teach'e saldırmaya giden Akainu vs Tayfa vs Tayfa R yapan ShanksAramakinin kişiliği, baz alınan aktörle tıpatıp aynı.
Shanks tayfasıyla vs atamaz sonuçta shanksın totosu yiyosa tek gezsin.
Oğlunu aynı zamanda Roger’in beklediği kişi olduğunu düşündüğü adamı kurtarmaya gidiyor adam. Ayrıca yalnız da gitmiyor. Senin verdiğin örnekler aynıymış gibi bana algı diyor. Bu muhabbette ciddiysen yazma daha.İşin gücün algı. Cevap verdiğim mesajla bunun ne alakası var? Adam 3 amiral+Sengoku+Garp +bilimum elit askerin olduğu yere kafa atmaya gitti. Aramaki'nin önünde 2 yonko gücünde grup ardında 2 yonko gücünde Shans'ın tayfasının olduğu yerden kaçmasını bir yere bağlamış cevap verdiğim arkadaş. Ona cevaben yazdım bunu yanlış mı?
Aynen batıramayacağı gemilerden kaçıyor WB. Sen ciddiysen de yaz takılıyorsan da yaz, seversin algıyı. Yalnız gitmiyormuş, Amiral=Yonko hatta daha güçlü diyor çoğunuz.Oğlunu aynı zamanda Roger’in beklediği kişi olduğunu düşündüğü adamı kurtarmaya gidiyor adam. Ayrıca yalnız da gitmiyor. Senin verdiğin örnekler aynıymış gibi bana algı diyor. Bu muhabbette ciddiysen yazma daha.