Acaba güçlü müdürler? Sanki güçlü çıkacaklar.Beş yaşlı yıldız, beş eski gezegen çıktı.
Biz D.'yi tanrının doğal düşmanı olarak görüyorduk. Meğerse grosei ve diğer kutsal ejderler öyleymiş.Acaba güçlü müdürler? Sanki güçlü çıkacaklar.
Her zaman amirallerden güçlü çıkacaklarını düşündüm. Luffy'i amiral durduramayacağı için kadim geliyor. İsimlerine bakılırsa antik silahlar gibi güçlü olmaları şaşırtıcı olmaz.Acaba güçlü müdürler? Sanki güçlü çıkacaklar.
Güneş ve dünya kim acaba ?Beş yaşlı yıldız, beş eski gezegen çıktı.
Kairoseki sadece meyveye etki etmiyordu, meyvesi olan kişinin hakisini de baskılıyorduDaha bu bölümde uyanış açmış Luccinin ufak bir kairoseki ile ne hale düştüğünü görmüşken kairoseki takılı Marco’nun hiçbir şey olmamışcasına meyvesiz direnmesini görmüşken de böyle yorum yapmazsın. Altını çizeyim kairoseki meyve kullanıcısını zayıflatıyor ve buna rağmen meyvesi haricinde çok etkilendiğini görmüyoruz… Ayrıca bu mantıkla gidersek amirallerden ne gördük meyve dışında. Saçma bir değerlendirme olmuş…
Utanç içindeyim. Çaycıdan ayar yemiş. Tabii çaycı yardım almış ama çaycı neticede.@Eric Cartman eski nickinin hakkını vermen gerek xd