Forumdaki Luffy ve Sanji'ci tayfa her şeyi nasıl Zoro'ya bağlıyor hayret ediyorum cidden.Sence ben kim daha güçlü diyorum? Ne amaçla yazdığını çözmek istiyorum da bunu.
Ama sen Luffy'nin büyüklüğünü onaylamışsın.Soylu insanlar zehirlenmekten çekinir. Geçmiş zaman travmaları vardır. Luffy bildiğimiz köy insanı, timsahı eliyle tutup yiyor.
İcadı yapan Vegapunk, cidden tüm yetikiyi Gorosei'ye bırakmışsa yazıklar olsun onun koca beynine.Adam Seraphimleri düşman olarak karşımıza çıkarmak için Gorosei getirdi ya la. O piramit gösterildiğinde gelebilirler diye düşünmüştüm ama Kizaru görünce o ihtimal zayıflamıştı benim için. Pandora’nın kutusu açıldı. Bakalım ne kadar güçlü bu Kadimler…
İlgi budalası tam. Hüüüü Luffy için feda ediyorum bunu herkese söyle, sürekli bununla yaşasınlar ve hatırlasınlar hüüüü. Ölüp gitsin de şu yemek otomatını alalım Vega'dan.Tutmayın küçük enişteyi diyorum ne diyeceğim?
Doflamingo'nun da kimin sayesinde kaçacağı belli oldu. Weevill çok durmaz çıkar oradan.Shichilik gider gitmez Weevil'ı yediler...
Garson Kizaru'nun, Weevil'e Wb'nin gençlik gücünde demesi Weevil'i o güçte yapmıyor. Amiralciler o kadar acınası hâlde ki Weevil'in yakalanmasına seviniyorlar. Shanksı görmeden secde eden adam Wb gücündeki adamı yakalayacak öyle mi nsjsmskmsksks.
Law’da BB ile uğraşıyordu , Kid’e sorsan en tehlikeli yeri seçti Big Mom’ın bebekken fethettiği yere gittiBizimkiler şuanda Canavar Korsanlarından daha büyük tehlikeyle kapışıyorlar.
Seraphimler, Kizaru ve Gorosei.
Shanksı farkedince iyiki o gelmeden savaşa başlamamışım yoksa kaçamazdım diye oracıkta 2 rekat şükür namazı kılan adama genç wb'den güçlü demekIyice Lucci'ye bağladınız.
Nerede geçiyor bu? @ch3rlo @sensey @artyomdh @William cuttingShanksı farkedince iyiki o gelmeden savaşa başlamamışım yoksa kaçamazdım diye oracıkta 2 rekat şükür namazı kılan adama genç wb'den güçlü demek
İyi ikili olmuşlarBu arada Sanci ve Cinbei feud'una ne diyorsun? Balık-adam adasında başladı, Wano'da iyice alevlendi, ödül meselesiyle zirveye çıktı derken ikidir onunla eşleliyor? Madem Sanci ve Cinbei feud'u olacaktı, niye Yamato gelmedi lan kansız Japon bedevisi?