Kizaru Gorosei ile şakalaşırken onları kızdırıyor
İlk kez rize çayı içen doğulu misali :dBuranın çayı daha güzel diye croco lobisinden oraya geçiş yapmıştır.
o sırada korsanlarKorsanlar iyi denizciler kötü bu seride yani bir nevi böyle.
Biraz ara verdim diye bi cesaret gelmiş yonkoculara ama sensey ve Montana yokluğumu hiç aratmamış.
Nadiren iyi espri yapabiliyorsunBuranın çayı daha güzel diye croco lobisinden oraya geçiş yapmıştır.
E adam boka neye bakar gibi bakacaktı dklhfklsdhfKairosekili kelepçeyle hapishanede çalıştı Luffy. Luffy farkı diye yorumladım.
@Monkey D. Dragon @Master of Puppets @kekomancer Sizin de bu rekabetle ilgili yorumalrınızı bekliyorum, özellikle Cinbei'nin her seferinde boka bakarmış gibi bakmasına ne diyorsunuz?
Düşün yani verdiğin örnekte ki adam bile kendini Amiral olarak görüyoro sırada korsanlar
40 yılın başı güzel espri yapmış adamın tadını kaçırmaNadiren iyi espri yapabiliyorsun
Fakat bu lobinin adı bile yokken amiralciydim ben, bunu en iyi sen bilirsin.
Rencide mi etti? Vah vah bu Dofçular iyice iptal oldu. :SCroco'nun herkesin içinde kellesini uçurup rencide etti ya zaten xD
Dof Croc'u mapushane de gördüğü rüyalarda bile yenemez.Croco’yu tokatlayacak seviyede olması yeterli