Ne alaka onu anlamadım? Hangi amiral güç konusunda Yonkou'ya yakınmış?Amiral fanı olarak en başından beri dediğimin gerçekleştiğini görmek sevindirici.Yonkou lar hep amirallerin gerisinde kalmıştır okuyucular üzerinde yaptığı hype-güç-karizma konusunda.
Excell mi pdf mi Word mü istersin tam listeyi?Ne alaka onu anlamadım? Hangi amiral güç konusunda Yonkou'ya yakınmış?
Linlin gençliği, Robin, her ne kadar sevmesem de Uta vs vs..say stussyden daha estetik birini abartılı hancocku saycak haspam kesin xd
Yüzündeki desenden çıkardım ben, Antik bir şeyleri temsil için yaptırmış olabilir. Kizaru hakkında fikrim yok.Forumu yeni takip etmeye başlayan masum bir üyenin bu çıkarımlara nasıl ulaşıldığını anlamak için gösterdiği gayreti görmek isterim.
Ben daha ziyade ışığın gezegenin arkasından çıkışını gösterdiği için Kizaru'nun Egghead'e yakınlaştığını gösterdiğini düşündüm.Demek ki Antik silah Uranüs’ü bu bölümde göreceğiz…Yaşasın!
Bölüm 10/10
Gönder gelsin hiçbirinin imkanı yok nasıl olsa.Excell mi pdf mi Word mü istersin tam listeyi?![]()