Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1073 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen @Montana patladı diyen patlamıştır demedin mi? Ben de kendine "patladık" dediği mesajı atmadım mı? Senin lafın üzere ona patladığını söyleyen patlıyordu. Çık işin içinden hadi :ehe: Bak seni severim ama bunu söylemek zorundayım, İmpelDown- Marineford-Enies Lobby arasındaki akıntıya kapılmış gibi patladın :hhh:Kapıyı açsalar da çıksan.
 
Lastik meyvesi sıradan zaten. Ama meyve lastik meyvesi değil sen hala bu farkı ayırt edemedin.:hıh:
Bu bir bahane değil.Sizin senelerce gördüğünüz herşey nika meyvesinin özellikleriydi ve siz ısrarla bunların basit özellikler basit kabiliyetler olduğunu iddia ediyordunuz ne var canım bunda diyordunuz.Gözünüzün gördüğünü inkar ediyordunuz yani.Siz onu lastik meyvesi olarak biliyorsanız koca bir dev boyutunda yumruğu çıkaran meyveye nasıl sıradan bakabildiniz bu mu sıradanlık.Luffy’nin mf savaşında koramiral dev teklediğinde yumruğu devin komple vücuduyla aynı büyüklükte böyle sıradan lastik mi olur.O zaman nika özelliklerini önemsiz görüyordunuz şimdi nika meyvesi olduğu ortaya çıkınca çok güçlü şeyler oldu bir anda. :) Bu saydıklarım meyveyi lastik sanırken işe yaramaz şeylerdi sizin ajandada xD Şimdi de diyorsunuz normalde lastik boş böyle kandırmacalara karnımız tok.
 
Bu bir bahane değil.Sizin senelerce gördüğünüz herşey nika meyvesinin özellikleriydi ve siz ısrarla bunların basit özellikler basit kabiliyetler olduğunu iddia ediyordunuz ne var canım bunda diyordunuz.Gözünüzün gördüğünü inkar ediyordunuz yani.Siz onu lastik meyvesi olarak biliyorsanız koca bir dev boyutunda yumruğu çıkaran meyveye nasıl sıradan bakabildiniz bu mu sıradanlık.Luffy’nin mf savaşında koramiral dev teklediğinde yumruğu devin komple vücuduyla aynı büyüklükte böyle lastik mi olur.O zaman nika özelliklerini önemsiz görüyordunuz şimdi nika meyvesi olduğu ortaya çıkınca çok güçlü şeyler oldu bir anda. :) Bu saydıklarımı lastik sanırken işe yaramaz şeylerdi sizin ajandada xD
Ne mesela öyleydi? Bana tahmin ettim deme sakın.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık