Bu arada Kizaru’nun Gorosei ile takıldığına bakmayın, Saka yarın darbe dese saflarda yerini alır. Bu ikili şöyle @Fruit Punch Samurai @II. Invictus @Whitebear D @Skywalker
Bu Gorosei güçlüyse Kizaru veya Fujitora’dan aksi bir şey çıkıcak zaten benceBu arada Kizaru’nun Gorosei ile takıldığına bakmayın, Saka yarın darbe dese saflarda yerini alır. Bu ikili şöyle @Fruit Punch Samurai @II. Invictus @Whitebear D @Skywalker
Denizcilerde Garp ve Sengokular bitmez...Bu arada Kizaru’nun Gorosei ile takıldığına bakmayın, Saka yarın darbe dese saflarda yerini alır. Bu ikili şöyle @Fruit Punch Samurai @II. Invictus @Whitebear D @Skywalker
Ortak bir fikrimizin olduğu tek bir konu yok.Nasıl senle ben ?Bu Gorosei güçlüyse Kizaru veya Fujitora’dan aksi bir şey çıkıcak zaten bence
@II. Invictus senle ben
Ne yapsa cennete giremeyecek adamlardan diyordun en son.@II. Invictus senle ben
Ortak bir fikrimizin olduğu tek bir konu yok.Nasıl senle ben ?
Sakazuki darbe yapacak tipte biri mi sanmıyorum. Körü körüne adalet savunuyor. Çok ağır şeylere şahit olması lazım, kendi yaptıklarından daha ağırına.Bu arada Kizaru’nun Gorosei ile takıldığına bakmayın, Saka yarın darbe dese saflarda yerini alır. Bu ikili şöyle @Fruit Punch Samurai @II. Invictus @Whitebear D @Skywalker
Ortak bir fikrimizin olduğu tek bir konu yok.Nasıl senle ben ?
Im’i bilmiyorlar gibi, reis saklı işi sevmez. Öğrenirse gıcık kapabilir.Sakazuki darbe yapacak tipte biri mi sanmıyorum. Körü körüne adalet savunuyor. Çok ağır şeylere şahit olması lazım, kendi yaptıklarından daha ağırına.
Şahsi davranıyor o zaman. Daha ağır bir şey bekliyorum, kaldıramayacağı türden.Im’i bilmiyorlar gibi, reis saklı işi sevmez. Öğrenirse gıcık kapabilir.