Sırtına da biniyorlar mıdır Kuma’ya yaptıkları gibi onu da çok ciddiye almaz benceKizaru rahat takılan bir tip zaten ciddiye almıyor çoğu şeyi. Ondan bu tarz bir şey görmemiz çok abes gelmedi bana. Çay koydum diye gocunacak bir karakteri yok.
Sırtına da biniyorlar mıdır Kuma’ya yaptıkları gibi onu da çok ciddiye almaz benceKizaru rahat takılan bir tip zaten ciddiye almıyor çoğu şeyi. Ondan bu tarz bir şey görmemiz çok abes gelmedi bana. Çay koydum diye gocunacak bir karakteri yok.
Amiraller çok daha değerli hükümetin gözünde savaş lordlarına kıyasla. Garp'a yapamıyorlar onu mesela koramiral olmasına rağmen. Diğer amirallere de yapamazlar.Sırtına da biniyorlar mıdır Kuma’ya yaptıkları gibi onu da çok ciddiye almaz bence
Sen anlamıyorsun yaşlılık değil adamlık problem xDYaşça büyüğüne ikramda bulunmakta kölelik olmuş sizin gözünüzde.
La ne nezaketi yalvarmıs resmen ne olur abi bırakın abi çayını ben goturem diye.Nezaket bu seride ne zaman aşağılanacak bir unsur oldu ? Garosei Saturn hem yaşca büyük hem de emir komuta hiyerarşisinde en üst sırada.
Sürekli racon kafasıyla düşündükleri için böyle oluyor. En ufak hareketi bekliyorlar nereden laf söylesek diye.Nezaket bu seride ne zaman aşağılanacak bir unsur oldu ? Garosei Saturn hem yaşca büyük hem de emir komuta hiyerarşisinde en üst sırada.
Kizaru'nun ahlak anlayışı farklı demek ki ne yapalım.Sen anlamıyorsun yaşlılık değil adamlık problem xD
E tamam bizde bundan dalga geçiyoruz ya xDKizaru'nun ahlak anlayışı farklı demek ki ne yapalım.
Hiç saldırı almadan yenmiş de olabilir. King ve Queen olayını da yanlış çevirmişlerdi. Resmi çeviriye göre saldıran taraf King ve Queen ama öncesindeki çeviri daha farklıydı. Aramaki dövüşlerine biraz daha detay lazım. Oda'nın yazdıklarını Japonca'dan tam çeviremiyorlar.Aramaki dövüşmeden almış sanırım Weevil'ı, salak olduğu için bir şekilde ikna etmiş gibi duruyor.