Bana da onlar daha güçlü gibi geliyor. Kid'e fark etmez zaten en kralı gelsin.Pala ve kel dayı en güçlü çıkacak. Kid'e iyi rakip olur @Whitebear D
Bana da onlar daha güçlü gibi geliyor. Kid'e fark etmez zaten en kralı gelsin.Pala ve kel dayı en güçlü çıkacak. Kid'e iyi rakip olur @Whitebear D
Eskilerden bir çizim. O zamanlar dinozor meyvelerinden bu kadar çok görmediğimiz için daha özel geliyordu muhtemelen.O dinazor hiç olmamış ya.
Sanji veya Doflamingo tenhada yakalamaz umarım Kid’i @II. InvictusBana da onlar daha güçlü gibi geliyor. Kid'e fark etmez zaten en kralı gelsin.
İkisi de yenemez şuan Kid'i sorun yok.Sanji veya Doflamingo tenhada yakalamaz umarım Kid’i @II. Invictus
Aynen, Page One'ı gördüm resmen.Eskilerden bir çizim. O zamanlar dinozor meyvelerinden bu kadar çok görmediğimiz için daha özel geliyordu muhtemelen.
Kizaru vs Sanji sonucu çok net belli. Birisi çay getirirken, diğeri şampanya .Kim diyorsa doğru demiş...
Belki de üflemesi bile yeterlidir im sama adayı çizdi ada yok olmuştu. Acabu da nefesi kuvvetli olduğu için üfürükçü mü( bu saçma espiriyi yaptığım için affedin)Saturn, bastonuyla bizim tayfadan birine şöyle bir tek atsa da keyiflensek.
Yu Gi Oh'daki Yugi ve Jujutsu Kaisen'deki Panda gibi bir şey bu abi; dayak yiyince, atasını çağırıyor.Luffy'i kimse dövemez artık çünkü yok
Haklılar, Çünkü dövüşte Nika var. Başka birisi, TUHAF OLAN ŞU Kİ BU YENİ NİKA FORMUNU HÂLÂ ZORO GÖRMEDİ. ACABA ZORO NE TEPKİ VERECEKTİ BU YENİ FORMA. nikanın içindeki ruhun Luffy olmadığını anladığında Nikaya saldıracak mı acaba. Kaptanımız Luffy geri ver. Yoksa seni keserim NikaZoro'cularin ağzından Nika'dan başka bir şey çıkmıyor.