Bu Weevil Vegapunk'ın ilk klon denemesidir.
Bir kere hayırlı bir şey için etiketle beni ya bir kere. Kandil mesajı için falan etiketle mesela bir kere Övdüğün karakteri sadece başarısız bir fanı yüzünden gömüyorsan bariz duygularınla hareket ediyorsun demektirOrtalığı aleve veren kimdi? @Sir Crocodile gazlıyorlar boştan yere. Ona sallayanlar ağırlı olarak kılıçcı, dofçu ve @Skywalker gibi garantici tayfa. Croco bana dalaşmasa ben Croco övüyordum.
Gömmüyorum hala o laf sallayınca biz de goygoyuna karşılık veriyorduk. Sen @Sir Crocodile ’ı gıcık etmek için Croco’ya sallayıp duruyorsun bir de gelip akıl veriyorsun yaBir kere hayırlı bir şey için etiketle beni ya bir kere. Kandil mesajı için falan etiketle mesela bir kere Övdüğün karakteri sadece başarısız bir fanı yüzünden gömüyorsan bariz duygularınla hareket ediyorsun demektir
Kral hakiye bayılacak seviyede çıkarlar. Ne çıkabilir ki başka?Şu elemanların gücü ne çıkacak bakalım.
Şu elemanın gücünü merak ettiğin kadar Bu elemanın işini merak ettin mi? Dikkatleri başka yöne çekeyim derken yanlış görsel attınŞu elemanların gücü ne çıkacak bakalım.
Gorose’nin özel koruması bunlar.Kral hakiye bayılacak seviyede çıkarlar. Ne çıkabilir ki başka?
Yorumumu yaptım geçtim 1 ay bunun hakkında mı konuşacağım.Şu elemanın gücünü merak ettiğin kadar Bu elemanın işini merak ettin mi? Dikkatleri başka yöne çekeyim derken yanlış görsel attın
Adamın büyüklüğünü vurgulamak için çizilmiş bir sahne. Amirallerle buraya kadar demek istemiş.Adam altı üstü büyüğüne bir çay koydu ya ne abarttınız.