Fujitora ve SakazukiBöyle dik duracak amiraller var.
Fujitora ve SakazukiBöyle dik duracak amiraller var.
Bana sanki hoşuna gitmemiş gibi geldi. İhanet düşmana bile olsa hoşuna gitmedi gibi.Zoro'ma bak be... Bu köpekler bunu haketti der gibi bakıp söylemiş...
Yok be hangisi dik duracakmış en fazla servisi yaparım ama kurabiyelerinizi çaya batırmam derlerBöyle dik duracak amiraller var.
Finale hazırlanıyor herhalde.(Zoro’nun finalde tayfaya ihanet edeceği teorisi)Bana sanki hoşuna gitmemiş gibi geldi. İhanet düşmana bile olsa hoşuna gitmedi gibi.
Katılıyorum... Bence ikisinden de biraz var... hem hoşuna gitmemiş... hem de zamanında Lucci'ler de bunu yapmıştı ya oraya da bir dokundurmuş bence...Bana sanki hoşuna gitmemiş gibi geldi. İhanet düşmana bile olsa hoşuna gitmedi gibi.
Akainu ve Fujitora'dan beklerim ben şahsen. Onlar daha asi duruyorlar.Yok be hangisi dik duracakmış en fazla servisi yaparım ama kurabiyeleri çaya batırmam derler
Daha çok, bıraksaydın da bir kaç hayvan doğrasaydım der gibi.Zoro'ma bak be... Bu köpekler bunu haketti der gibi bakıp söylemiş...
Dost kazığı acıdır. Lucci'de tattı şimdi bu hissi ama hak etmişti.Zoro'ma bak be... Bu köpekler bunu haketti der gibi bakıp söylemiş...
O yarım kalan vahşet hissiyle... Seraphim Mihawk'a girdi... herif korkudan duygu belirtisi verdi... ksskskskDaha çok, bıraksaydın da bir kaç hayvan doğrasaydım der gibi.
Ruhundaki vahşeti gerçekleştirememiş, öyle bir yarıda kalmışlık hissiyle bakmış.
Hem de baya haketti Lavuk... hiç sevmiyorum herifi ya çok iyi oldu...Dost kazığı acıdır. Lucci'de tattı şimdi bu hissi ama hak etmişti.