Herkes elmas yiyecek derken gitti ne yedi. Bakalım elmas nerede çıkacak.Dünyada ençok aranan adam görünmez şuanda shillew dir adam görünmezlik meyvesi yedi
Herkes elmas yiyecek derken gitti ne yedi. Bakalım elmas nerede çıkacak.Dünyada ençok aranan adam görünmez şuanda shillew dir adam görünmezlik meyvesi yedi
Hyogoro gibi düşün çok yaşlanınca insanlar küçülebilir. Weevil için ise sadece beyazbıyık değil oars gibi güçlü ırkların dna karışımı var muhtemelenŞöyle bir bakıyorum da Bakkin ile Stusi'nin aynı kişi olma ihtimali yok. Bu klon olayı kişiliği ve görüntüyü içermiyor olmalı. Yeni bir insan yaratıp ona güçlerini aktarıyorlar. Ama eski insanla pek alakası olmuyor. Yoksa madem Beyazbıyıklı'nın verileri var elde, neden Ayıboğan çıktı ortaya. Yani Ayıboğan aslında başarısız bir Beyazbıyıklı klonu, Bakkin bunu çöpten almış olmalı.
Stusi yaşlanınca Bakkin olacaksa üzücü. Şakki dışında hepsi yalanmış.Hyogoro gibi düşün çok yaşlanınca insanlar küçülebilir. Weevil için ise sadece beyazbıyık değil oars gibi güçlü ırkların dna karışımı var muhtemelen
Kank salla ya cidden herkes de yorum yapmasinŞöyle bir bakıyorum da Bakkin ile Stusi'nin aynı kişi olma ihtimali yok. Bu klon olayı kişiliği ve görüntüyü içermiyor olmalı. Yeni bir insan yaratıp ona güçlerini aktarıyorlar. Ama eski insanla pek alakası olmuyor. Yoksa madem Beyazbıyıklı'nın verileri var elde, neden Ayıboğan çıktı ortaya. Yani Ayıboğan aslında başarısız bir Beyazbıyıklı klonu, Bakkin bunu çöpten almış olmalı.
He aynen ya sen gel yonkou ile yumruklaş önüne gidene tek at , sonra arkadan vampir gelsin ısırsın meyve gücü iptal ewy hiç irade yok herhalde haki maki onu geçtim gözlemleme hakisiz 0 sanırım kolonu bile farketmedi. Oda bildiğin lucciyi sıctı sıvadı. Örnek zoroyu falan ısıramazdı bence adam uyurken gemiyi koruyorhaki denilen zamazingonun olduğu seride tiplerin acayip çökmesi falan enteresan. Hep öyle kalmıcak tabii ama o kadar değişiklikte saçma bakkinde
hikayeye göre her şeyi çiziyor. Güç dengeleri bile buna paralel.He aynen ya sen gel yonkou ile yumruklaş önüne gidene tek at , sonra arkadan vampir gelsin ısırsın meyve gücü iptal ewy hiç irade yok herhalde haki maki onu geçtim gözlemleme hakisiz 0 sanırım kolonu bile farketmedi. Oda bildiğin lucciyi sıctı sıvadı. Örnek zoroyu falan ısıramazdı bence adam uyurken gemiyi koruyor