Aynen, bu yüzden üçüncü atağında savaşı sonlandırabildi.Luffy en güçlü tekniğini mi vurdu? En özgür modunda sağlı sollu eğlenerek dövdü kenara attı haki kullanmadan. Luffy en güçlü 25. tekniğini vursa yine tekler Lucci'yi.
Bunu gören Queen ve Ceaser
Tamam evet haklısın.2 bölümdür savaşmış. Zoro'cular yine çifte standardını gösteriyor. @II. Invictus
Bunu böyle yapan Oda. Luffy'nin Lucci vssinde ciddi bir hali mi vardı? Adam billur geçiyordu. Ciddileştiğinde neler olduğunu biliyoruz. Zoro'daki ciddiyetin çeyreği Luffy'de olsa seri zaten çoktan bitmişti. Adam avel.Aynen, bu yüzden üçüncü atağında savaşı sonlandırabildi.
Luffy'nin Lucci'ye h.haki kullandığını düşünmüyorum. Zaten kullanmışsa Luffy için durum çok vahim. Misal ;Nika base hali ile Kaido ile çarpışıyordu hakilerini kullandığında, ciddi ciddi g2 ile yenilir demek ya haterlıktır ya da denizci ihvancılığıdır.
Şimdi de makineli moda geçip çoğul iftiraya başladın kumanda edilen irade için insan değil dedim bütün klonlar robot demedim aha mesajım orada, alıntıladığın yerde anlaşılacağı üzere gayet açık.Puhahaha seraphimler düz robot diye savunmuşunuz. Atma bari az utan.
Ayakkabıları kaldıramıyordu en son dur bakalım.Sanji sen de bir şeyler yap senle de dalga geçelim la... adam sahte spoiler da bile yok... kskskksksk