bende bir şey dahil etmek istiyorum. Topluluk ne bekliyorsa adam hep tersini çıkarıyor bazen böyle eğlenmeyi seviyor sanırımGeçenlerde Garp'ı göstermez dediğimde kesin gösterir diyen arkadaş burada mı?
Bazen diyorum bu siteyi mi takip ediyor gizlice falan? İnadına sağ gösterip sol mu vuruyor.Geçenlerde Garp'ı göstermez dediğimde kesin gösterir diyen arkadaş burada mı?
Lucci'nin sonu bu.Son olaylardan sonra Lucci açıklama yapıyor...
Lucci: Stussy'i bir Cp0 ajanı olarak görmüyorum...
Smoker bunu onaylamadı...Müsaadenizle Oda'nın anasına avradına sövmek istiyorum.
Stussy'nin bilinen kimliği yeraltı kralicesi değil mi demekki mayfatik işleri devam ediyor burda parayı secmiş olabilir stussy. Kaku ile Lucci'yi kölelikten iyi okutur allahımaStussy, Kaku'yu uyutup, Lucci'ye de sıra uyuma sırası sende diyor. O zaman Stussy'un hükümete ihanet ettiğini ve çift taraflı ajan olduğunu varsayabilirmiyiz? Acaba Vegapunk un tarafında mı ya da Mads tan daha bilmediğimiz birilerinin mi. Vallah klon işini sevmesem de bu Stussy ihaneti güzel oldu. Gelen desteklerle işler sıkıntılı olacaktı.
Boşuna demiyoruz usta... Spoilercılar Zorocudur.Bu Redon harbi büyük Zorocu adam Kaku’yu nakavt etmiş gibi spo veriyor.