Stussy boyunun dan ısırmış ve uykuya dalmışKaku'ya ne olmuş da uyumuş bir çeviriversenize ben anlamadım.
Stussy boyunun dan ısırmış ve uykuya dalmışKaku'ya ne olmuş da uyumuş bir çeviriversenize ben anlamadım.
Oda daha önce mecha serisi çizmek istiyorum demişti.Şuan istediği teknolojik temayı seriye yedirmeye çalışıyor ama pekte başarılı olduğu söylenemez.big mom ve germa ilişkisinden sonra teknoloji üzerinden ilerlemez diyordum seri daha önemli olmaya başladı.olmuyor abi zorlama işte hakiden tekniklerden şeytan meyvelerinden ilerle işte.
Ee Zoro yenmemiş mi bunu?Stuusy boyunundan.ısırmış ve uykuya dalmış
Zoro Kaku'yu teklememiş. Zoro Kaku'ya üstünlük kurmuş ve onu yere yapıştırmış ama Stussy Vampir gibi bir şey çıkıyor. Kaku'yu ısırıp uyutuyor. Sıra sende Lucci diyor sonra.Kaku'ya ne olmuş da uyumuş bir çeviriversenize ben anlamadım.
Zoro rahatça üstünlük kurup indirmiş bunu ama sonrası yok. Bir anda Stussy çıkıp uyutuyor.Ee Zoro yenmemiş mi bunu?
Ortalik karisir ustalar @Alpamis @Mr.Bushido @Roronoa Zoro @Siyah Ateş @Whitebear DZoro Kaku'yu teklememiş. Zoro Kaku'ya üstünlük kurmuş ve onu yere yapıştırmış ama Stussy Vampir gibi bir şey çıkıyor. Kaku'yu ısırıp uyutuyor.
Zoro felaket ezmiş adamı yerlerde sürüklemiş neredeyse canı için yalvarıcakmış adam diğer eleman ks atmışEe Zoro yenmemiş mi bunu?
Karışacak bir şey yok yav.... Zoro gerekeni ve bekleneni yapmış... gömmüş lavuğu... Stussy de uyutmuş ölmesin diye...
Karışsın. Ben atıştırmalık alıp okumaya koyuluyorum.