Ben daha çok paçayı toparlamaya çalışıyorsun gibi anlıyorum ama neyseVallahi okumayı anlamayı, saymayı öğretmeye çalışıyoruz sizlere.
Ben daha çok paçayı toparlamaya çalışıyorsun gibi anlıyorum ama neyseVallahi okumayı anlamayı, saymayı öğretmeye çalışıyoruz sizlere.
2 yıl önceki Zoro'ya temiz kaybetmiş adam, 2 yılda sırf eğitimle Kaido'nun sağ kolunu yenecek seviyeye falan çıkamaz.Bu bizimkilerin serisi diye öyle şeyler oluyor. Kaku bizim çocuklar değil.Benim gözümde ciddi anlamda yetersiz biri King. Kaku yense bire bir de şaşırmam
Kendisini ve kullanıcısını uyandırmayı sadece Nika gibi tanrı meyveleri yapar.Ölünce hem kendini uyandırıyor hem de uyandırıp kullanıcıyı diriltiyor.Valla mis…Nerden biliyorsun, her ikisi de ölmüş olabilir.
Sen gördüğünü inkar eden adamsın, bize bir şeyler öğreteceksin.Vallahi okumayı anlamayı, saymayı öğretmeye çalışıyoruz sizlere.
meyve gücünü canlı bir varlığa nüfus edebiliyorsan, dolaylı olarak haki de kullanmış sayılırsın zaten. ne Lucci ne kaido bedenini lastik olurken haki kullanıp berteraf edemiyor.Vallahi okumayı anlamayı, saymayı öğretmeye çalışıyoruz sizlere.
Oda paçadan akıtıp batırınca mecbur toparlayacak tabi la, onun da mı paçalar batsın. Sen de topla aman diyimBen daha çok paçayı toparlamaya çalışıyorsun gibi anlıyorum ama neyse
Seri biraz boyut atladı gibi, git gide güçlerde artıyor bence. Ben şahsen Kaku veya Lucciyi yadırgamam Kingi yenerse.2 yıl önceki Zoro'ya temiz kaybetmiş adam, 2 yılda sırf eğitimle Kaido'nun sağ kolunu yenecek seviyeye falan çıkamaz.Bu bizimkilerin serisi diye öyle şeyler oluyor. Kaku bizim çocuklar değil.
Şu King'i başımıza ilah ediyorlardı bide.Seri biraz boyut atladı gibi, git gide güçlerde artıyor bence. Ben şahsen Kaku veya Lucciyi yadırgamam Kingi yenerse.
Çok merak ettim şu süreci...Japon bir kaynaktan geliyordur muhtemelen. Onun da belli sıkıntıları vardır illaki.
Seride ölüm olmadığı için ölen çok az kişi var... Yoksa Zoro hepsini öldürme iç güdüsü ile dalıyor.Zoronun öldürmeliyim diye düşünüp öldürdürdüğü düşmanı kimler?
Kamera çekmiyor ile para koparmaya çalışıyor da olabilir...İşime gelirse yarın atarımın resmi versiyonu