Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya soyut değilde İngilizce çeviride yazan şu dokunulamaz seyleri dokunulur hale getiriyor gibisinden bir anlama kavuşuyor. Oda bunu eğip büküp kizaruyu hasar alınabilir hale getirebilir diye düşündüm
Haki ile vururlar adama zaten bence o tarz bir şeye gerek yok. Haki bilmiyorken vardı o işler. Hiç yoktan ışığa vurulan eldiven var, onu falan kullanırlar.
 
Zoro saldırısına kral haki mi eklemiş. Eğer öyle ise ve bir sıkıntı çıkmazsa Zoro “hala" kral hakiyi bilinçli kullanamıyor diyenlere güzel bir cevap olur. Basicten kasıt ne tam anlamadım. Monet olayı gibi bir şey de olabilir belki.
 
Seriye ne zaman yeni bir özellik eklense ve Oda bir karakterin ağzından ''çok az sayıda kişi sahip olabilir bu özelliğe'' dese, 1 hadi taş çatlasın 2 arc sonra onlarca karakter görürüz yeni eklenen özelliğe sahip olan.

Bu sebepten ötürü Kaku'nun uyanış açması aman aman bir olay değil benim için ama Kaido'nun adamları açamamış, Kaku uyanış açmış yazanlar gördüm. Oda kötü bir yazar olduğundan yerinde bir eleştiri ama ne uyanışı Allah aşkına? İçlerinden bazıları haki kullanmadı haki. Black Maria muştayla adam döven bir karakterdi. Çarlarını bu kadar kasmış olmaları bile bir başarı.
 
Zoro saldırısına kral haki mi eklemiş. Eğer öyle ise ve bir sıkıntı çıkmazsa Zoro “hala" kral hakiyi bilinçli kullanamıyor diyenlere güzel bir cevap olur.
Umarız Emma cekmemistir. O zaman size nasıl bir cevap olur düşünemedim.:D Ki Zoro şu an bilinçli kullanmaya başladı diye Kingg savaşında o bilinçli çekti sonucu da çıkmaz. Bunları belgelerle açıkladık hala oradasınız.:D


Yalnız olan Gariban Dof'a oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık