Onun patlama başına 1 km düşse Iğdır'a giderdim.Usta Kaku'da patladın, Lucci'de de patlayacaksın.
Onun patlama başına 1 km düşse Iğdır'a giderdim.Usta Kaku'da patladın, Lucci'de de patlayacaksın.
Sizin olayınız bitti artık sizi böldüm parçaladım lideriniz sürgüne gitti başsız kaldınız.Kum kundan sonra bir zafer daha kazandık.Bunu tarih kitaplarına yazın hainleri temizledik inlerine girdik. @Wataame Daisuki @Daredewill @Cavitq11
Daha bölüm çıkmamış patladın diyorsun.Ayrıca Kaku’da iki kelam ettik o kadar iddialı birşey konuşmadım Kaku da güçlüdür dedim ki güçlü ama şu an Zoro’nun yanında hafif kalıyor.Birçok arkadaşın düşüncesine göre arc atlayınca power up geliyorsa wanodan da güçlü o zaman bizim Zoro şaşmamak gerek.Usta Kaku'da patladın, Lucci'de de patlayacaksın.
Yav yenmiş yazmışlar zorlanmadan, sen Kaku'dan üstün performans bekliyordun. Zoro'nun gücüyle alakası yok ki durumunDaha bölüm çıkmamış patladın diyorsun.Ayrıca Kaku’da iki kelam ettik o kadar iddialı birşey konuşmadım Kaku da güçlüdür dedim ki güçlü ama şu an Zoro’nun yanında hafif kalıyor.Birçok arkadaşın düşüncesine göre arc atlayınca power up geliyorsa wanodan da güçlü o zaman bizim Zoro şaşmamak gerek.
Peki ya şöyle görmeye okey misin?1 dakikalığına bilinci yerine gelicekse WB klonuna okeyim bwn , göz yaşından yazamıyorum
Itachi gibi aklını başına toplayıp şov yapıcaksa sorun yokPeki ya şöyle görmeye okey misin?