Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guernica lazım şuraya @Millennium Wizard bir de Lucci lider falan diyor böyle lider mi olur ne emir var ne komuta var. Sen kendini Garp mı sanıyorsun ki kendini hiyerarşiden soyutluyorsun. Şomarı yersin işte.
Guernica olsa şu an Kizaru'yu bekler, Seraphlar ve Kizaru ile birlikte yonko tayfasını indirirdi. Lucci eziği hala triplerde "hüüü yonko değilsin" diye geziyor.
 
Arkadaşım şunu ne zaman anlayacaksınız ya. Luffy ve Sanji tekme tokat dalan adamlar Zoro ise kılıç kullanıyor herhalde kılıç kullanan adam daha bitirici olacak.
Luffy'nin G4 ile yaptığı vuruşlar Zoro'nun %99 saldırılarından güçlüdür. Mesela Luffy'de, Zoro mantalitesi olsa, görevi Nika'ya devrettiği zaman Nika en güçlü saldırısı ile Lucciyi yok ederdi.
 
Zoro'yu gereksiz durumlara sokmamış gibi duruyor, beğendim. Onun dışında, Zoro'nun kendisi veya rakibi bir şey yapınca, yaptıkları o şey hemen değersizleşir. Bir KF klasiğidir bu. Uyanışa da geçmiş olsun artık.
Tabii, Kaido ve tayfasında, Marco'da vs. uyanışı net bir şekilde görmememiz de Oda'ya ciddi eksi yazar ama Oda zaten negatif sayı doğrusu gibi oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık