Uyanış açmış deniyor şu haliyle o kadar eksi yazdırmamHea onu mu diyordun? Normaldir Luffy gibi avıyla oynamayı sevmez Zoro ama Kaku ile karşılaşması bile Zoro için eksidir, yanlış mıyım?
Uyanış açmış deniyor şu haliyle o kadar eksi yazdırmamHea onu mu diyordun? Normaldir Luffy gibi avıyla oynamayı sevmez Zoro ama Kaku ile karşılaşması bile Zoro için eksidir, yanlış mıyım?
bu videoyu nasıl görmem ben gülmemiştim bayadır
Kaido'da uyanış görmememiz saçmalık ya. Gidip şu tiplerde heba etti konsepti.Usta zoan uyanışları 2 tane köleye kalmış biz ne yapıcaz ya Kaido magmada takla atıyo şuan
Maskeliler daha güçlüymüş zaten. Red film ekibi olmasa ne güzel Kalifa ve Blueone olmayacaktı, o ikisini bile bile maskesiz yapmış zaten. :/ Cp-0 her şeye rağmen iş bitiren bir ekip, Luffy'nin uyanış açacağını tahmin edemediğinden ötürü tüm eforları boşa gitti. Lucci ise Lucci... Biraz zekice davranıp, Kizaru'yu bekleseydi belki de kazanacaktılar.Maskeliler öyle ahım şahım güçlü değillerdi ama böyle madara edilmediler en azından
Zoro ne alaka yav? Tek atıp şovunu yapmış ona laf eden mi var Red.Düzelttim sonra teşekkür edersin.
Ağası Lucci'nin açtığı uyanış ne ki bunun ne olsun? Yazacaksın eksiyi arkadaşUyanış açmış deniyor şu haliyle o kadar eksi yazdırmam