Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna gerçekten inanıyor musun? Denizciler kendilerine pay çıkarmayı severler. Bunu Smoker'e de yaptılar hatta. Evet denizciler içinde çok aşırı güçlüdür çünkü o bir D. Fakat olayı fazla abarttıklarını düşünüyorum.

Ayrıca Sengoku'nun bu konuyla ilgili net bir cümlesi var. "Xebec, Roger'in en güçlü ve en büyük rakibiydi." Diye bizzat Sengoku söylemişti.

Garp'ın dövüştüğü kişiler Xebec Korsanları'nın sıradan üyeleridir. Ne Big Mom ile ne de Kaido ile kapıştığını zannetmiyorum. Hele WB ve Xebec ile hiç kapışmamıştır. Belki Ochoku ve Kaptan John gibi kişilerle dövüşmüştür.
Sen bu dediğine inanıyorsan ben de yazdığıma inanıyorum. :D

nika'nın full gücünü tam bilmiyoruz. Kaido savaşında güçlü kısmının sadece belirli bir yeri gösterildi. Adam şimşek tuttu. Lucci'de gözlük yarattı. Yani hem doğa olayına müdahil olabiliyor hem de yaratabiliyor olası bir amiral dövüşünde nika'nın hiç bilmediğimiz oha bu da mı varmış denilecek birkaç özelliğini daha görürüz muhtemelen.

Garp, önce Rocks'ı sonra da üstüne Roger'ı bile dövmüştür orada.
Değil Roger ve Xebec'i, miço Kaido'yu bile dövememiştir. Zaten Rocks Korsanları dağıldıktan sonra Big Mom'un, Kaido'yu aradığı panel vardı Big Mom gayet temiz duruyordu yani dövüşmüş gibi de durmuyordu.

Sen bu dediğine inanıyorsan ben de yazdığıma inanıyorum. :D
Senin söylediğinin olma ihtimalinden çok daha mantıklı benim söylediğim.

Sengoku ve Garp, Shiki'ye ikiye bir dalmış adamlar. O kadar güçlüyse tek almalıydı. Ayrıca bu adam madem bu kadar güçlü niye Chinjao'nun kafasını ezmek için 8 dağı yıkarak antrenman yapmış. Chinjao dediğin herifin ederi ne ki?

Şu denizcilerin ne olduğunu da görene kadar bekleyin.

nika'nın full gücünü tam bilmiyoruz. Kaido savaşında güçlü kısmının sadece belirli bir yeri gösterildi. Adam şimşek tuttu. Lucci'de gözlük yarattı. Yani hem doğa olayına müdahil olabiliyor hem de yaratabiliyor olası bir amiral dövüşünde nika'nın hiç bilmediğimiz oha bu da mı varmış denilecek birkaç özelliğini daha görürüz muhtemelen.
Nika'nın, Joy Boy halinde elindeki ucu mızrak olan sopasını da yakında görmemiz olası öyleyse.

Aramaki neyi kanıtladı tam olarak?

Sekiz yaşındaki bir veledin alevinden dolayı iki kez büyük hasar aldı. Momo bile bu kadar kısa sürede amiral alacak diye korktum.
reis bu kadar ince şeylere dikkat ediyorsun ama çok kalın birşey gözünden kaçmış.
shanks = 1 yonkou
1 yonkounun kral hakisi salması = amiral kaçırmak.

buda demekki yonkou >>>> amiral

reis bu kadar ince şeylere dikkat ediyorsun ama çok kalın birşey gözünden kaçmış.
shanks = 1 yonkou
1 yonkounun kral hakisi salması = amiral kaçırmak.

buda demekki yonkou >>>> amiral
adam öyle bir geçirdi ki zaten olmayan güç dengesine kime mesaj atacağımı şaşırdım , bugünlük forum yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık