Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm ile ilgili Öngörüşüm
Karasakal ve lawın son taraflarını göreceğiz
Law "nasıl olurda bu kadar güçlüsünüz" der
Karasakal her gücün bir bedeli var senin bedelin bana gücünü kullanmak olacak der ve o an Garp'ın gemisi gelir
Sonunda Cross Guild İmpel Down'u basmaya kalkar bu olsun 6 ay ban yesem gam yemem

Koby'nin biraz güclenmesi lazımdı,seri sonunda amiral olacak sonuçta hayali.
Croco'yu dovecek seviyeye her turlu gelecek,simdi de buna gül xD
Başladın yine hayallere, Coby seri sonunda zamanı bir 15-20 yıl ileri sararlarsa anca Amiral olur böyle görürsün belki "Bakın hayalini gerçekleştirdi" diye. Son halinden bile bir şey bekleyen vardı. Lafta Hancock'u falan alacaktı gördük... :S

Sen zaten olay Crocodile'a laf atmak olsun da ne olursa olsun. :D

Başladın yine hayallere, Coby seri sonunda zamanı bir 15-20 yıl ileri sararlarsa anca Amiral olur böyle görürsün belki "Bakın hayalini gerçekleştirdi" diye. Son halinden bile bir şey bekleyen vardı. Lafta Hancock'u falan alacaktı gördük... :S

Sen zaten olay Crocodile'a laf atmak olsun da ne olursa olsun. :D
Lan iyi misin ? Ben burada Croco ile ilgili mi konusuyorum yoksa Coby ile mi ?Bunu bir anlasan keşke.
Sümüklü Koby'i de sevmem zaten ama,güçlense hızlı şekilde güzel olurdu.

İleride denizciler ile hükümet arasında bir savaş patlarsa şaşırmam ama sadece 5 kadim>>Yonkolar ve amiraller diye biliyorum. Kadimler Shanksi bile küçük görüyorlardı görüşme esnasında. Seraphimler de kadimlerin elinde olur tabi vegapunk gizli bir oyun yapmadıysa, Dragon veya başka biri Seraphimler yönetebilecek daha üst bir merci yoksa. Offf, şu nika meselesinden sonra One Piece tam bir çizgi film oldu. Keşke düzen 5 filmdeki gibi Luffy devasa olup aynı kalsaydı. Ciddiyeti, her şeyi değişti. Offf hâlâ daha neden tahmin yürütüyorsam artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık