Eğer duyum dogru ve kizarunun tekmeyi tutan lucciyse @Millennium Wizard kimi desteklerse bende onu desteklerimKizaru’nun tekmesini biri tutmuş diye duyum aldım konunun takipçisiyim

Eğer duyum dogru ve kizarunun tekmeyi tutan lucciyse @Millennium Wizard kimi desteklerse bende onu desteklerimKizaru’nun tekmesini biri tutmuş diye duyum aldım konunun takipçisiyim
Aynı duyumu aldım hocam Kizaru tekme atmış ilk o gösteriliyor ama sonra ki panelde Lucci’nin uyanışlı hali tekmeyi tutuyormuş
lucci fanları yine beklentiyi büyük tutuyorAynı duyumu aldım hocam Kizaru tekme atmış ilk o gösteriliyor ama sonra ki panelde Lucci’nin uyanışlı hali tekmeyi tutuyormuş
Eğer öyle birşey olduysa Invictus biat eder bana sefirimsin diye hahahaEğer duyum dogru ve kizarunun tekmeyi tutan lucciyse @Millennium Wizard kimi desteklerse bende onu desteklerim![]()
Kizaru ciddi girmemiştir.Eğer öyle birşey olduysa Invictus biat eder bana sefirimsin diye hahaha![]()
![]()
Eğer böyle bir şey olursa g5 farkını belli etmiş derim.Lucci kizarunun tekmeyi durdurmuş aldığım duyumlara göre
öyle vurulmaz,böyle vurulur deyip 45 cm damarlı kollarla ada dışına yollamış yumrukla değil,kolla vurmus
avatar fenaymış bunda kalAldığım durumlara göre Vegapunk eline hesap makinesi alıp bazı hesaplamalar yapmış ve demiş ki...
Ayna dünyasında Kizaru > Roger
Reis öyle vurmuş demek ki.![]()
Lucci kizarunun tekmeyi durdurmuş aldığım duyumlara göre
öyle vurulmaz,böyle vurulur deyip 45 cm damarlı kollarla ada dışına yollamış yumrukla değil,kolla vurmus
Kizaru’nun tekmesini biri tutmuş diye duyum aldım konunun takipçisiyim